Aktywne Wpisy

WillyJamess +396
Apeluję, żeby przestać wstawiać wszędzie mordę Tomczaka, bo przecież ten pajac właśnie w tym celu został wynajęty, żebyście go targetowali. On przyjmie na ryj każdą ilość śliny, a potem sobie po cichutku zniknie, tak samo jak Szumowski czy Niedzielski.
TO DONALD TUSK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KREDYT 0%, a nie jakiś pachoł, który zjawił się znikąd i za chwilę odejdzie w to samo miejsce. Tusk tymczasem pływa sobie w baseniku z wnuczkami, kopie
TO DONALD TUSK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KREDYT 0%, a nie jakiś pachoł, który zjawił się znikąd i za chwilę odejdzie w to samo miejsce. Tusk tymczasem pływa sobie w baseniku z wnuczkami, kopie
źródło: 0d354a37995195-945-560-0-174-3171-1902
Pobierz
Anoncio2111 +50
Witajcie Miraski, chciałem się Wam pochwalić zdjęciem Saturna, które zrobiłem dosłownie kilkanaście minut temu zestawem teleskop (zwierciadło 8 cal)+ lustrzanka. Efekt taki sobie, ale i tak jestem mega zadowolony ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
źródło: IMG_2472
Pobierz

Otóż od pewnego czasu mam problem ze swoim pecetem,fakt jest już wiekowy i swoje lata ma (tak z 8) jednak do tej pory nie mialem z nim większych problemów. Ale do rzeczy, od około miesiąca po formatowaniu dysku odpalenie przeglądarki + czegokolwiek a często nawet samej przeglądarki prowadzi do crashu przeglądarki lub kart. Używałem wcześniej opery GX jednak pomyślałem że jest to może problem apki i zmieniłem na firefoxa. Jednak tutaj dzieje się to samo. W oby przypadkach po odpaleniu np. Lola i Przeglądarki potrafie dostać błąd o małej ilości pamięci operacyjnej. W takim połączeniu sam LoL jak i firefox potrafi się wyłączyć. Zobaczyłem obciążenie w menadżerze zadań i troche mnie zatkało jeśli chodzi o "pobór energii" przy firefoxie.
Specyfikacja mojego dziaduszka
i5-3550P 3.10ghz
GTX 660
8GB RAM
#informatyka #komputery #windows #windows10
Ale własnie jak zobaczyłem te temperatury to raczej stawiam na paste i przeczyszczenie komputera. Czy w moim przypadku muszę wziąć jakąś konkretną paste?
Najgorsze, ze potrzebujesz kroplę a kupisz całe opakowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)