Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem żonaty od 7 lat i od pewnego czasu nie układało mi się z żoną. Czesty brak seksu, jakieś wyrzuty o byle g---o i ciagłe kłótnie, spięcia. Oczywiście ja tez nie byłem bez winy - stres w pracy, nowe obowiązki i tak dalej. Ale to już przeszłość. Od jakiegoś roku układa nam się znakomicie. Wiecie co się zmieniło? Znalazłem kochankę xD Odreagowuje codzienne stresy parę razy w miesiącu na koleżance z pracy, a potem wracam do domu na kolacje być przykładnym mężem w świetnym humorze, odstresowany i zaspokojony. W domu nie brakuje mi niczego poza seksem, zreszta moja żona zawsze była zachowawacza w tej materii i miała niskie libido. Sadze, ze w tej sytuacji uzasadniony jest skok w bok i każdy na tym korzysta. Ja się porządnie wyżyje na młodej dupeczce, która jest zadowolona, ze ktoś ja porządnie wygrzmoci. Żona również zadowolona, bo nie musi spełniać moich fantazji i robić czegoś wbrew sobie. No i ja jestem zadowolony, bo nic nie odstresowuje po ciężkim tygodniu tak jak agresywny s--s. 7-letni syn także zadowolony, bo w domu jest spokoj, brak kłótni i spędzamy więcej czasu w miłej atmosferze.

#zwiazki #s--s #rozowepaski #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f217d297b115fe4bd875e7d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt

[====================....................] 49% (115zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania:(generalnie to LQB) Ło ku*wa jak kłekłem.. Samiec alfa jak ch*j. Zawsze mam bekę z takich typów. Przed ślubem niskie libido a i tak się spikneliście, zalałeś ją i macie dzieciaka. I nagle ... ŁO! JEST KWAS W CHACIE BO ONA MNIE NIE ZNA I NIE WIE ŻE POTRZEBUJE W SEGZY. Piz*ą już byłeś wcześniej bo mimo to że wiedziałeś że masz preferencje inne i tak wziąłeś sobie "niepasującą" żonę.
  • Odpowiedz