instagram dla takich lasek to tylko biznes. Reklamuje ciuchy, trochę fit to jakieś odżywki. I tyle. Kasa za pare zdjęć i filmików? Spoko temat ;)
A to ze pokazuje cycki czy coś tam? Jak 90% lasek. Mi osobiście również się nie podoba i Was rozumiem. Ale ona tak się „eksponuje” bo ma przez to szum wokół swojej osoby. Nie ważne jak. Ważne ze gadają. Kasa z influencerstwa się kręci.
@Bodzias1844: O ironio, ona oszpeciła się tak w przekonaniu, że dzięki temu będzie się wyróżniać, a tymczasem wygląda toczka w toczkę jak jakieś 80% gwiazdeczek z Instagrama ¯\_(ツ)_/¯
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
#heheszki #bekazrozowychpaskow #glonojad
A to ze pokazuje cycki czy coś tam? Jak 90% lasek. Mi osobiście również się nie podoba i Was rozumiem. Ale ona tak się „eksponuje” bo ma przez to szum wokół swojej osoby. Nie ważne jak. Ważne ze gadają. Kasa z influencerstwa się kręci.
ale trzeba miec #!$%@? glowe, zeby tak sie oszpecic.