Wpis z mikrobloga

@galeon: jeżeli już wcześniej będziesz miał dodane produkty do koszyka, istnieje ryzyko, że nie dostaniesz za nie cashbacku. Lepiej robić zakupy od początku po przejściu przez link w goodie.
  • Odpowiedz
@Goodie_pl: Złodzieje!!! Nie zgadza się, zasada jest tylko jedna dokonasz transakcji na wyższą kwotę zapomnij o zwrocie od goodie! Ponad 300zl jestem przez was w plecy bo zamiast skorzystać z innego cashback przyzwyczaiłem się do was. Wszystkie reklamację odrzucacie chociaż transakcje dokonywane były w 100% zgodnie z zasadami nawet po wcześniejszym czyszczeniu cookies itd itp. Koniec tego definitywnie przeniosłem się do cashgoback, mimo że niższy cashback w wielu sklepach ale
  • Odpowiedz
@CeeReS84: U mnie było chwilę dobrze to problemy zaczęły się przy wyższej kwocie z Aliexpress (2 takie same transakcje - jedną od razu znalazło, drugiej nie znalazło i już w plecy 124 zł) i o dziwo z MediaMarkt (lodówka kupiona 2 miesiące temu i odrzucili z informacją, że przypisane do innej strony, 50 zł w plecy). Chyba czas zacząć szukać czegoś nowego ...
  • Odpowiedz