Aktywne Wpisy
arysto2011 +4
#bekazlewactwa Moja córka ma 9 lat. Nie ma telefonu komórkowego, tabletu, nic. Nie będzie miała do czasu osiągnięcia pełnoletności. Możecie sobie pierniczyć, że w szkole jej pokażą - może. Ale to będzie o niebo lepiej niż to #!$%@?, które dosięga ludzi z własną elektroniką.
Its-a-Me-Luigi +24
#nieruchomosci #oswiadczenie
Jako osoba kilka lat po studiach, poniżej 30 która głosowała na KO oświadczam, że w następnych wyborach zagłosuje na #konfederacja jeśli beka rozwali rynek nieruchomości. Wiem, że #nikogo ale nie zgadzam się z konfederacją w wielu aspektach. Ba, w niewielu się zgadzam. Ale to jedyna partia, która (przynajmniej póki) co nie macza palców w bece.
Jako przedstawiciel generacji Z chciałbym, żeby odbyły się protesty przeciwko bece, ale czuję że się
Jako osoba kilka lat po studiach, poniżej 30 która głosowała na KO oświadczam, że w następnych wyborach zagłosuje na #konfederacja jeśli beka rozwali rynek nieruchomości. Wiem, że #nikogo ale nie zgadzam się z konfederacją w wielu aspektach. Ba, w niewielu się zgadzam. Ale to jedyna partia, która (przynajmniej póki) co nie macza palców w bece.
Jako przedstawiciel generacji Z chciałbym, żeby odbyły się protesty przeciwko bece, ale czuję że się
### Fatigue Demon Hunter
# Klasa: Łowca demonów
# Format: Standard
# Rok Feniksa
#
# 2x (1) Goniec Karmazynowego Znaku
# 2x (1) Podwójne cięcie
# 2x (1) Spalenie many
# 2x (1) Wchłonięcie magii
# 2x (2) Aura spopielenia
# 1x (2) Mag krwi Thalnos
# 2x (2) Taniec z ostrzami
# 2x (2) Uderzenie chaosu
# 2x (2) Widmowa wizja
# 1x (2) Zefrys Wspaniały
# 2x (3) Ostrza aldrachów
# 2x (3) Rażący wzrok
# 1x (4) Altruis Wyrzutek
# 2x (4) Bojownik Popielnych Języków
# 2x (6) Czaszka Gul'dana
# 1x (7) Szef kuchni Nomi
# 1x (9) Netrandamus
# 1x (9) Smocza Królowa Alexstraza
#
AAECAZvoAwbtBdKZA/yjA5GxA8y6A7zGAwyHugPXuwOcvAPgvAO6xgPHxgPZxgPUyAPVyAP8yAPyyQPd0wMA
#
# Aby używać tej talii, skopiuj ją do schowka i stwórz nową talię w Hearthstone
#hearthstone
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: dobra reklama xD