Jako, że sama jestem z tych biedniejszych rodzin, uwielbiam, kiedy do salonu przychodzą osoby, które mają mało kasy. Lubię patrzeć, jak przytłacza ich widok sklepu i natłok drogich zegarków. Lubię ich nieśmiałość, kiedy szukają czegoś taniego. I kocham znajdować im tańsze perełki, które dają im taką radochę, że szok. A najbardziej lubię ich rozluźniać, sypiać głupimi żartami i na koniec wydawać im zegarki. Zapłacą niewiele (choć dla nich to pewnie i tak sporo), ale mają radochę. I to widać w ich oczach i zachowaniu. To dużo przyjemniejsze niż puszczanie zegarka za kilka koła (。◕‿‿◕。) #zegarki #zegarkiboners
@krabczy: ale wiesz, że biedni ludzie też mają swoje potrzeby i marzenia? I też chcą mieć coś fajnego. Ich dzieci również nie chcą być gorsze od swoich rówieśników.
Co im proponujesz? Żeby wcześniej wstawali i więcej pracowali?
@jastey Słyszałem, że nawet jak klient przychodzi się tylko po rozglądać, to należy go dobrze obsłużyć, aby w przyszłości, gdy będzie miał pieniądze - wybrał właśnie tę markę, bo ma z nią mile wspomnienia.
@rosomejro: wystarczy liczyć siły na zamiary, pracować ciut więcej, szkolić się i nie r----------ć kasy na głupoty. Serio, 5 lat temu jak się wyprowadzalem z domu to miałem na koncie 300zł i tyle. pokój opłaciłem dopiero po miesiącu pracy, dziś na koncie mam ponad 100k, od 4 lat mam tego samego już 23 letniego vw i ten sam telefon. Pokój zmieniłem na mieszkanie ale mieszkam z narzeczoną więc koszty jakoś strasznie nie wzrosły. Na wakacje jeździłem ale raczej budżetowo, dziś też nie wydaje na nie więcej by mnie to jakoś specjalnie bolało. Nigdy nie oszczędzałem
@wxRR to zależy od upodobań. Dla jednego zegarek za 400 zł będzie świetną inwestycją, a dla drugiego coś za 2000 zł będzie gniotem. Jeszcze inny kupi coś za jeszcze więcej i zaraz wyrzuci. Ale Seiko jest bardzo okej i masz w różnych przedziałach cenowych.
#zegarki #zegarkiboners
Co im proponujesz? Żeby wcześniej wstawali i więcej pracowali?
Serio,
5 lat temu jak się wyprowadzalem z domu to miałem na koncie 300zł i tyle. pokój opłaciłem dopiero po miesiącu pracy, dziś na koncie mam ponad 100k, od 4 lat mam tego samego już 23 letniego vw i ten sam telefon.
Pokój zmieniłem na mieszkanie ale mieszkam z narzeczoną więc koszty jakoś strasznie nie wzrosły.
Na wakacje jeździłem ale raczej budżetowo, dziś też nie wydaje na nie więcej by mnie to jakoś specjalnie bolało.
Nigdy nie oszczędzałem
Jeżeli wchodzisz do miejsca, gdzie 90% towaru jest dla ciebie za drogie, to prawie każdy może czuć się nieswojo.
@jihaad: Życze powodzenia skoro jeszcze nie odkryłeś ze zegarki są w telefonie. I tam masz też budzik
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora