Dziś kończę 33 lata. Jestem przygnębiona. Proszę o wirtualne znicze na tę okoliczność. W ostateczności mogą być te osławione benki. To chyba już czas, abym dostała spam.
@babazpola: mam znajomego, 32 lata, podobno zdaje sobie sprawe, że lepiej być w związku i założyć rodzine, ale nie po drodze mu i twierdzi, że na ten moment jest wygodnie, na starość będzie odwrotnie. Masz podobnie?
@babazpola: Spokojnie. Nie jesteś stara. Nawet w średnim wieku nie jesteś. Ja się trzymam faktu, że ustawodawca tworząc program "Mieszkanie dla młodych" ustalił że obowiązuje do 35 roku życia. Programu co prawda już nie ma, ale granicą została wyznaczona. Masz jeszcze dwa lata młodości przed sobą :)
@babazpola: 33 to juz czas na sportowe auto ( ͡°͜ʖ͡°) Wiek to numerek, przekonuje sie o tym na kazdym kroku. Przygnebiac mozna sie jak €€ na koncie sie nie zgadzają, a nie z faktu urodzin :)
#urodziny #gorzkiezale #opijesiesama #jestemstara #przemysleniazdupy
Znajomy bardzo głupio myśli, ale to jego wybór
Nawet ja dostałem benka na pw, widocznie jak ktoś nie trzyma już moczu w podeszłym wieku to stuleje nawet nie podchodzą
Wiek to numerek, przekonuje sie o tym na kazdym kroku. Przygnebiac mozna sie jak €€ na koncie sie nie zgadzają, a nie z faktu urodzin :)
Komentarz usunięty przez autora