Aktywne Wpisy
Kowal19888 +132
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Metodzik +368
=====================[DARMOWA GRA NA STEAM]===================
Half Life 2 za D̲A̲R̲M̲O̲ w STEAM
OCENA
METACRITIC: metascore: 96/,userscore: 91
Half Life 2 za D̲A̲R̲M̲O̲ w STEAM
OCENA
METACRITIC: metascore: 96/,userscore: 91
Moja żona przyznała się, że chodzi do ginekologa i to jest facet. ak to usłyszałem to najpierw pomyslałem, że mnie wkreca ale jak zaczęła opowiadać to zrozumiałem, że ona nie żartuje. Na samą myśl, że kręci się koło niej mężczyzna a nie kobieta to aż mnie skręca :/
Poza tym zastanawiam się czy to jest w ogóle tak jakby normalne? Nigdy w życiu nie słyszałem o facecie ginekologu i co mogło się stać, ze taki mężczyzna w ogóle zdecydował się, ze zostanie ginekologiem?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
@TakiTaki: ależ oczywiście, że nie. Jestem całkowicie poważny
@Olsea: no, a jeśli nie bejt, to niech mu żona nie mówi, w jakiej pozycji robi się USG p----i, bo to czyste p---o jest
@emmwuu
Jakbym dał pdk to by zabawy nie było, myślałem że ukryty link we wpisie wystarczy
Skończył długie studia, dostał się na taką speckę, ginekologia jest dochodowa. Studenci idą czasem tam gdzie miejsce. Fajna specjalizacja, prowadzenie ciąży, porody.
A ty autorze jesteś chorobliwie zazdrosny, to jest do leczenia,, w dodatku jak można nie wiedziec, ze ginekolog to może byc mezczyzna.
Skoro jesteś zazdrosny o lekarza.
Do lekarza się chodzi badać zmiany komórkowe, leczyć stany zapalne. Na pewno kogoś interesuje zagrzybione podwozie twojej żony. Na pewno.
kliknij w link w moim wpisie ( ͡° ͜ʖ ͡°)