Aktywne Wpisy
Uuroboros +9
Takie obrzydliwe a jednocześnie nie przemyślenie.
Odkąd zacząłem nie tylko podcierać ale i myć tyłek po dwójeczce nie rozumiem jak mogłem tego wcześniej nie robić i chodzić z brudnym tyłkiem. To żeby myć tyłek po toalecie powinno być nauczane już w podstawówce, dlaczego nikt o tym nie uczy?!
Odkąd zacząłem nie tylko podcierać ale i myć tyłek po dwójeczce nie rozumiem jak mogłem tego wcześniej nie robić i chodzić z brudnym tyłkiem. To żeby myć tyłek po toalecie powinno być nauczane już w podstawówce, dlaczego nikt o tym nie uczy?!
arahooo 0
Wybieramy najładniejszą Polkę. FINAŁ! Klaudia Halejcio vs Izabela Krzan #ladnapani #rozowepaski
Kto ładniejszy?
- Halejcio 53.0% (35)
- Krzan 47.0% (31)
#samochodowedzbany #rower #polskiedrogi #patologiazmiasta #polak #slask
@Student_AWAS: debil w osobówce wyprzedza na podwójnej ciąłej, na obszarze wyłączonym z ruchu, na skrzyżowaniu ale to rowerzysty nie powinno tam być. Aha xD
Znów mieszanie różnych światów - nowoczesnego świata transportu prywatnego jakim są samochody/motocykle/skutery i mieszanie czegoś, co powinno być w muzeum - rowerów - zbiera swoje żniwo. Jak dużo jeszcze rowerzystów będzie musiało polec, by władze zrozumiały, że jedyną rozsądną drogą do zlikwidowania niebezpieczeństw na drogach jest eliminacja rowerzystów z dróg!? aktywiści rowerowi mają krew na rękach.
Ciekawe czemu rowerzysta poruszał się po tej przestrzeni wyłączonej z ruchu. |૦ઁ෴૦ઁ|
@Student_AWAS: niby dlaczego? W przypadku gdy na skrzyżowaniu znajduje się więcej niż jeden pas, w tym osobny do skrętu, dopuszczalna jest jazda środkiem.
@Student_AWAS: aż dziwne, że nie mam przy tobie notatki 'debil' xD
e: w sumie już mam
Więc pisanie, że rowery na śmietnik to bełkot jakiegoś ograniczonego człowieka co to uważa samochód za szczyt luksusu u siebie na wsi, a rower wyrzucił, bo rowerem to jego dziadek jeździł krowy paść xD
@hpiotrekh: tak jak twierdzę, nie masz racji, mało tego - chcesz, by nadal rowerzyści ginęli na drogach. Wstydź się.
@Student_AWAS: debil to za łagodne określenie widzę xD
@Student_AWAS: Przecież samochody dawno powinny ich do muzeum. Transport