Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +4
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
https://ias-warszawa.ezamawiajacy.pl/pn/ias-warszawa/demand/notice/public/16049/details
#ciekawostki #bekazpisu #finanse
-hatchback
-300 KM
k---a rajdówki sobie życzą xD
w 2016 albo 17 było połączenie tzw. celników i skarbówek żeby wszyscy działali w krajowej administracji skarbowej.
Za przetargi odpowiada centrala a samochody mogą pójść w różne regiony kraju.
Z drugiej strony ciekawe gdzie te auta będą ulokowane. Jezeli na parkingu przed biurem 5 dni w tygodniu to sie nie zgadzam. Jezeli beda to wozy operacyjne to czemu nie?
@mirekmirkowski: to mam nadzieję, że nigdy nie będą musieli robić realizacji w terenie, do którego nie podjedziesz łatwo asfaltem, bo będzie przejebongo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Policyjne SPKP jeżdżą większym kalibrem, ale pewnie nie znają się na realizacjach. No
@p4wl: Pewnie, że można - co jest powodem, na jakie dokładnie potrzeby te samochody będą wykorzystane itp. Każdy może, w razie problemów z
@Watchdog_Polska: lałem na Was hejty, a tu kurde sensowna porada. Szanuję!