Wpis z mikrobloga

via Android
  • 3
@FredzIo ja i pani oskarzona skladalismy zeznania. Ja 3 raz to samo. Pani na rozprawie stwierdzila jednak, ze nie przyznaje sie do winy. Pani sedzia dosc dosadnie zbijala jej argumenty. Teraz sa nowi swiadkowie, nie wiem co beda mowic, nie wiem kim i skad sa i co to za ldzie w ogole.
  • Odpowiedz
via Android
  • 10
@FredzIo ze z jej perspektywy to wygladalo tak jakbym to ja w nia wjechal, ze ona byla pewna, ze nic nie jedzie. Co prawda powiedziala, ze na nagraniach wyglada to na jej wine, ale ona tak nie uwaza ;)
  • Odpowiedz
Trzymajcie kciuki!

@Dymass:
Zdanie o sądach mam takie sobie.
W każdym razie jakby zapadł prawomocny wyrok na podstawie którego będziesz musiał zapłacić za uszkodzenia SUV-a, to rób zrzutkę - będzie to pierwsza na którą wpłacę kasę :)
  • Odpowiedz
@Dymass: xD we sie nie denerwuj. Sprawa wygrana, ona sobie moze uwazac co chce, nawet jak cie nie widziala to przeciez jej wina. Ale to typowe tlumaczenie u kobiet - chyba ze nie wiem, adwokat kazal tak gadac. Ona to powinna za ucieczke pasiak dostac, bo wypadki sie zdarzaja ale uciekac po takim dzwonku to trzeba byc debilem
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@kefas_safek corka mnie obudzila z godzine temu na siusiu, a ja juz zasnac nie moge bo mysle o tej yebanej rozprawie XD ojciec tej pani prowadzi nauke jazdy, jezeli on zeznaje to juz zadba, ze przeciez corka to lepszy kierowca niz Shummaher XD
  • Odpowiedz
ze z jej perspektywy to wygladalo tak jakbym to ja w nia wjechal, ze ona byla pewna, ze nic nie jedzie. Co prawda powiedziala, ze na nagraniach wyglada to na jej wine, ale ona tak nie uwaza ;)

@Dymass: po czymś takim nie wiedziałabym czy jebnąć facepalma czy tej lasce liścia na otrzeźwienie. Mam nadzieję, że to się szybko skończy, przecież to jakaś komedia.
  • Odpowiedz
po czymś takim nie wiedziałabym czy jebnąć facepalma czy tej lasce liścia na otrzeźwienie. Mam nadzieję, że to się szybko skończy, przecież to jakaś komedia.

@betterbeworthit: ma do tego prawo, to jest święte prawo do obrony - chociaż tutaj przyjęta linia obrony jest do niczego, domyślam się że pani broni się sama

ojciec tej pani prowadzi nauke jazdy, jezeli on zeznaje to juz zadba, ze przeciez corka to lepszy kierowca

@
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@megawatt ostatnio sie nie popisal za bardzo. Dzis sie okazalo, ze mam przedstawiciela z firmy od odszkodowan. Teraz czuje sie spokojniejszy.

• Odpowiedz