Aktywne Wpisy
Kipciu +87
Kiedyś koleżanka z pracy przyszła w takich fajnych laczkach. Miała boskie, śliczne stópki. Gładziutkie pięty, mięciutka skóra. Po prostu boskie. Co chwilę na nie zerkałem i wyobrażałem jak je pieszczę, liżę i ocieram się o nie. Normalnie siedziałem i dostałem takiego wzwodu, że szok. W domku od razu rączką poszła w ruch. Wyobraziłem sobie, że dochodzę na te śliczne stópki. Kiedyś to było....
#gownowpis
#gownowpis

W niebezpiecznych czasach żyjemy...

#worldofwarcraft
Komentarz usunięty przez autora
Sprobuje sie w jakiegos puga wwalic w weekend xD
Z resztą flaszki i jedzenie na HC to trochę śmiech na sali, bo tu dużo ważniejsze są
@aircod: no nie prawda, skoro za 150golda można dać sobie boosta to czemu nie skorzystać, a jak jedna na 30 osób nie ma tego bo jej się nie chce czy jej żal to jak plucie na innych co nie upoważnia do publicznego linczu u nas taką osobę się kickuje z rajdui zaprasza za tydzień ale u nas hc to
A tak na poważnie, rozumiem rozgoryczenie jakby pół rajdu przyszło bez flaszek, czy jedzenia, ale jeśli robi to jedna osoba i jest z tego powodu wyrzucana (zakładam, że jest jeszcze przy tym hurr durr na Discordzie, bo znam atmosferę, która panuje w polskich gildiach) no to sorka, ale niech ucieka z takiej gildii jak najdalej (jeśli oczywiście mówimy o gildii socjalnej, czy tam jasno