Wpis z mikrobloga

@Kamykmeister: jakbyś był chociaż w miarę ubrany ~460ilvl. To np. w mojej gildii za darmo wbijamy go wszystkim osobom z naszej gildii, z samych nudów. Nie warto za to płacić według mnie, bo HC to już nie jest wyzwanie.
@nairoht: Owszem, np. gildia Wild Hedgehogs na Defiasie. Lecą tylko HC. Spróbuj choć jednej flaski nie wziąć na rajdzie, to samozwańczy pan i władca gildii następnego dnia zrobi pokazówkę i publiczny lincz na ciebie na discordzie i czacie gildijnym. A wystarczyło jak człowiek po prostu napisać priva - to nie, lepiej masturbować się do swojego ego przed wszystkimi xDD
@ponerLokej: Dlatego jak ktoś chce spokojnie pograć to lepiej unikać takich chorych progresówek. Też już raz w takim czymś byłem i nie warto się denerwować. Teraz siedzę w małej, spokojnej gildii, nastawionej co najwyżej na te trzy pierwsze bossy na mythicu i tyle. Nie odstaje od innych graczy, a przyjemność z gry dużo większa.

Z resztą flaszki i jedzenie na HC to trochę śmiech na sali, bo tu dużo ważniejsze są
Z resztą flaszki i jedzenie na HC to trochę śmiech na sali,

@aircod: no nie prawda, skoro za 150golda można dać sobie boosta to czemu nie skorzystać, a jak jedna na 30 osób nie ma tego bo jej się nie chce czy jej żal to jak plucie na innych co nie upoważnia do publicznego linczu u nas taką osobę się kickuje z rajdui zaprasza za tydzień ale u nas hc to
@nairoht: no jak kickujecie z rajdu to średni ten event socjalny. Piszę z własnego doświadczenia, może na początkowym etapie patcha ma to jakiś sens. Teraz jak każdy ma gear z korupcjami to praktycznie nie robi to żadnej różnicy na HC.
@aircod: czemu średni ja uważam że nawet even socjalny wymaga pewnych zasad, to że większośc grupy ma 12 mythic nie oznacza że będziemy ot tak boostować każdego kto popadnie, minimum zaangażowania jest jak najbardziej wskazane.
@aircod: No ja miałem pecha i każda gildia do której trafiałem miała właśnie takich toxików, nigdy nie trafiłem na spokojnych ludzi nie spinających się o byle giereczkę (szczytem beki było dla mnie jak na discordzie pewnej znanej gildii na Argent Dawnie zrobili "program naprawczy" XD #!$%@? jak na jakiejś psychologicznej terapii małżeństw XD). A chodziłem po naprawdę dużej ilości serwerów. A nie chce mi się po raz 50 levelować postać, dlatego
@aircod: A to taki duży problem wydać 600g na rajd, aby mieć chociaż flaski i fooda xD? Już o prepotach nie mówię, ale teraz 5 miesięcy po starcie patcha są tak śmiesznie tanie, że szkoda nie używać. Zresztą jeżeli jest zasada, że każdy ma używać, to czemu ktoś ma być zwolniony z tego obowiązku, jak 19 osób klika, a komuś szkoda 200g na flaskę xD? Tym bardziej jak jest nowy, albo
@CynicznyXD: xD to xD tylko xD gra.
A tak na poważnie, rozumiem rozgoryczenie jakby pół rajdu przyszło bez flaszek, czy jedzenia, ale jeśli robi to jedna osoba i jest z tego powodu wyrzucana (zakładam, że jest jeszcze przy tym hurr durr na Discordzie, bo znam atmosferę, która panuje w polskich gildiach) no to sorka, ale niech ucieka z takiej gildii jak najdalej (jeśli oczywiście mówimy o gildii socjalnej, czy tam jasno
@aircod: Oj potrafią :D Sam byłem zdziwiony jak ludzie mający dom, żony, dzieci spinają się jak przedszkolaki. Poniekąd jest to spowodowane tym, że gra jest co miesiąc płatna (tak mi się zdaje). Teoretycznie subskrybcja ma odsiać dzieciarnie itp. ale z drugiej strony widzę, że dorośli ludzie mają poważny problem z oddzieleniem rozgrywki od życia. Zwykła kolorowa gierka jest dla nich jakimś poważnym biznesem. I nie przemówisz takim do rozsądku. Nie wiem