Dzisiaj przeprowadzam rekrutację na stanowisko sprzedawcy. Pomijając fakt, że jest to część mojej pracy za którą akurat nie przepadam, to dodatkowo po prostu nie chce mi się tego robić (╥﹏╥). Dajcie jakieś dobre pytania, które mogę zadać. #pracbaza #zalesie
@WideOpenShut: „Jestes strazakiem a w palacym sie domu jest uwieziona osoba ktora dodaje garsciami rodzynek do sernika. Waz gasniczy podlaczasz do zbiornika z woda czy baku paliwa?”
Dzisiaj przeprowadzam rekrutację na stanowisko sprzedawcy.
Dajcie jakieś dobre pytania, które mogę zadać.
@WideOpenShut: Gwoli ścisłości, rozmowa rekrutacyjna na stanowisko sprzedawcy. No fajen, tylko, jaka to branża, bo jeśli jest to kasjer und obsługa w sklepie typu żabka/biedra, no to jednak mimo wszystko różni się od jakiegoś sklepu odzieżowego, banku, czy przedstawiciela handlowego w branży drzewnej lub telekomunikacji xD
@WideOpenShut: no #!$%@?! Pytasz a wiesz (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@WideOpenShut: Gwoli ścisłości, rozmowa rekrutacyjna na stanowisko sprzedawcy. No fajen, tylko, jaka to branża, bo jeśli jest to kasjer und obsługa w sklepie typu żabka/biedra, no to jednak mimo wszystko różni się od jakiegoś sklepu odzieżowego, banku, czy przedstawiciela handlowego w branży drzewnej lub telekomunikacji xD