Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dlaczego wykopowi diviarze tak zaciekle promują chodzenie na prostytutki? Piszą wszystkim, że to jest takie spoko, ale czy zachęcając innych do korzystania z usług #roksa, nie próbują przekonać do tego przede wszystkim samych siebie? Wygląda, jakby szukali aprobaty w postaci przyłączających się do nich kolejnych mężczyzn, bo jednak mają gdzieś w środku uczucie, że to nie powinno odbywać się w ten sposób.

#divyzwykopem #s--s

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f160da583e35d1fc753be40
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt

[==================......................] 45% (105zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

AluminiowaObywatelka: Bo są bardzo nieszczęśliwymi ludzmi w głębi i żeby oddalić od siebie to uczucie potrzebują potwierdzenia u innych ludzi, że ich wybór jest dobry.

Wystarczy popatrzeć na ich wpisy, całymi latami siedzą na tagach dla przegrywów, ich komentarze są pełne goryczy i ironii, ich zdanie na temat świata można podsumować jednym słowem "zawiedzeni".

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
Cuck: Sam chodziłem, nie z wyboru ale z braku sexu, miałem jakieś dziewczyny za młodu a potem randki ale nie umiałem doprowadzić tego do końca. Od kiedy zacząłem uprawiać s--s z kobietami a potem swoją narzeczoną nigdy nie pomyślałem aby znowu pójść, s--s z pożądaniem jest o niebo lepszy i tańszy

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
ElfickaTowarzyszka: może przyznacie się ile wam roksa odpala za promocje waszej dewiacji

@AnonimoweMirkoWyznania: A może jednak sprawdź najpierw, co to jest dewiacja? Gorszym zboczeniem jest ingerowanie w cudzą seksualność (o ile ta nie zakłada czyjejś krzywdy).

To nie pierwszy durny wpis na AMW w tej sprawie, więc jeśli naprawdę, anonki, was to tak nurtuje, to polecam zapytać ww. panów na priv. Ręczę, że przynajmniej @TestoDepot odpowie rzetelnie na każde
  • Odpowiedz
Dlaczego wykopowi diviarze tak zaciekle promują chodzenie na prostytutki?

@AnonimoweMirkoWyznania: niedawno zadawałeś identyczne pytanie. Masz ewidentnie z tym jakiś problem...

Nigdy nie promowałem chodzenia na prostytutki, sam kilkukrotnie odradzałem taki krok. Staram się jedynie wypowiadać o plusach/minusach takich spotkań które są alternatywą dla normalnych kontaktów seksualnych oraz masturbacji. Tagi są stworzone do dyskusji więc to
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Odpowiedziałeś/łaś sobie sam na pytanie. Wiedzą, że robią źle, ale skoro mirki im przyklaskują to może jednak to nie jest takie złe. Niezależnie od tego kto Ci przyklaśnie, czy to miras, czy Pan Jakimowicz - zawsze to wspieranie prostytucji, wspieranie biznesu polegającym na sprzedawaniu swojego ciała i ruchaniu kobiety, która przyjmuje dziennie kilku klientów, co się może łagodnie mówiąc odbić na Twoim zdrowiu. Jak dla mnie głupota, a jak
  • Odpowiedz
to jest ratowanie młodych ludzi przed złymi decyzjami

@AnonimoweMirkoWyznania: to jest zła decyzja, ale tylko w twoim mniemaniu. W ogóle co ty p--------z, jakie ratowanie. Każdy jest dorosły i robi na co ma ochotę. Żadni źli diviarze okrutnicy nikomu nie przykładają pistoletu do głowy i nie zmuszają żeby iść na dziwki, to jest zawsze czyjaś wola.

według oficjalnych badań divy są 12 razy częściej zarażone HIV niż populacja
  • Odpowiedz
ElfickaTowarzyszka: @LetticeDeVries: tu nie chodzi o wkracanie z butami w cudze życie tylko ci dewianci promuja wśród mirków złe wzorce zachowań. Na to nie można przymykać oczu i twierdzić tak jak @MarynowanaPieczarka: ze korzystanie z usług seksualnych nie jest normalne. To wykorzystywanie kobiet celem dania upustu swojej włąsnej chuci, nie ma w tym szacunku dla drugiej osoby. Każda z was zgodzi się z tym, że prawdziwy mężczyzna
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: promują? xD chyba w ten sam sposób, co "ideologia lgbt" propaguje homoseksualizm () Nazwałabym to raczej edukowaniem. I faktycznie, może kogoś dziwkarze zachęcą, a kogo innego zniechęcą, nie mi to oceniać.

Korzystanie z usług seksualnych jest normalne, był na nie popyt od początku istnienia ludzkości. W Polsce karalne jest co najwyżej sutenerstwo. Więc jak ktoś jest pełnoletni i chce z własnej woli sprzedać swoje ciało
  • Odpowiedz