Korzystał z was ktoś z ogłoszeń erotycznych z "ogłaszamy24"?? Bo aż jestem w szoku, że nawet w moim zadupiu są ogłoszenia i to bardzo świeże. Pytanie tylko na ile to jest legit a na ile scam? Miał ktoś z was do czynienia z laskami z tego typu ogłoszeń?? #divy #divyzwykopem #badoo #tinder
@Razdwatrzy93: jak czytam niektóre ogłoszenia, to nie wygląda aż tak strasznie, niektóre po prostu dają cenę jaką trzeba zapłacić za czas spędzony z nią. Spróbuję ogarnąć tą stronkę
@Pralko-suszarka: daj sobie spokój z takimi stronkami... Jeśli panna nie chce zainwestować 100 czy 200 zł miesięcznie na ogłoszenie na roksie lub odlotach to już się powinna lampka zapalić.
@Florentino: Nie wiem, może mają jakiś powód? Nie wiem jak wygląda proces reklamowania się na roxie, więc się nie wypowiem. Są panny co chcą np 70zl tylko xD to aż dziwne
@Pralko-suszarka: więcej bierze brudna tirówka. Po to są odloty i roska, stronki typu olx czy ogłaszamy24 to jakieś nieporozumienie. Tam ogłaszają się wieloryby i oszustki.
@Pralko-suszarka: odloty rzeczywiście sprawdzają się tylko w dużych miastach, roksa działa z kolei w mniejszych. Tak czy inaczej jeśli chcesz to próbuj ale szanse na fajną panne niewielkie
Szukam kolejnej pozycji do oglądnięcia. Mam Netflix i Max. Niebawem skończy mi się Disney z jakiejś promki, ale nie przedłużam, bo uniwersum Star Wars mam obejrzane, podobnie jak Marvel, a reszta to gUwno Obejrzałem Wikingowie Wojownik Prison Break Breaking Bad
#tinder
@Pralko-suszarka: Większość to scam.
@Pralko-suszarka: Normalnie. Musisz przeglądać i nauczyć się które są scamem, a które legitne. S--s - nawet płatny - jest trudno dostępny.