Wpis z mikrobloga

Proszę wytłumaczcie mi kim jesteście. Serio, bo nie potrafię was spod #przegryw, #incel, #tinder, #p0lki, #bialorycerstwo #blackpill, #redpill #rozowepaski, #niebieskiepaski i innych - zrozumieć. Zdaję sobie sprawę, że rzeczywiście jest spory nacisk na dobry wygląd wśród mężczyzn... jednak naprawdę to nie jest wszystko. Większość zła jakie się dzieje w waszym życiu generuje głowa.
Na tinderze czy badoo - wiadomo jak jest. Liczy się pierwsze wrażenie i wygląd... a wy się dziwicie, że kobiety chętniej lajkują facetów, którzy wyglądają lepiej. Tak naprawdę, głównie lajkują tych którzy wyglądają jakby nie byli #!$%@?ą od urodzenia. Tych, którzy są schludnie ubrani i czyści. Mają w spojrzeniu dojrzałość. Nikt nie wybierze kolesia, który wygląda jakby wyszedł z kopalni czy jakiejś hali produkcyjnej. Nikt nie będzie się zadawał z gburem i chamem, któremu tylko jedno w głowie - a jeśli szukacie kobiety na seks to nic dziwnego, że taka kobieta chce mieć #chad w łóżku. Przede wszystkim bądźcie cierpliwi i normalni. Miejcie jakieś zainteresowania i dojrzałość emocjonalną w postępowaniu z kobietami.
Jak widzę, że prześcigacie się z tym, który z was jest 5/10 czy 6/10 albo 4/10 lub 7/10... jakieś rankingi, oceny, syntetyczne porównania. To jest chore i sami zapędzacie się w kąt pokoju w waszej #piwnica. Śmieszna jest też te wasze przekonanie, że trzeba mieć powyżej 185cm wzrostu, by wyrwać jakąś #plodnajulka. Ludzie... mówicie o oczywistych rzeczach a popadacie w skrajności. Logiczne jest, że ludzie atrakcyjni i z pozycją będą bardziej dostrzegalni wśród płci przeciwnej - jednak nawet chad nie będzie z kobietą całe życie jeśli okaże się, że jego głowa to zbiór chorób psychicznych i upośledzenia społecznego. Znam masę cholernie przystojnych mężczyzn, ale nigdy nie byli w stanie stworzyć dłuższej relacji... bo są #!$%@? jak wy, tylko geny obdarowały ich lepszym wyglądem. Na tym wam zależy? Byście mieli pełno krótkich relacji? Nie wydaje mi się, bo każdy z was chce po prostu byś kochany.
Niestety jestem pewny, że nawet gdybyście jutro obudzili się chadem to za rok byście chcieli być przeciętnym facetem. Mimo tego, że ruchalibyście to seks przestałby być fascynujący i nikt na dłużej by nie zaznał miłości.
Wiadomo, faceci którzy mają jakieś upośledzenia fizyczne mają przesrane, jednak no niestety takie jest życie i trzeba się z tym pogodzić. Szukać fascynacji w czymś innym, zostać doktorem nauk przyrodniczych i badać grzyby jeżeli chcecie... a może kiedyś poznacie kobietę, która również kocha grzyby.
Zwracam się do ludzi przeciętnych - naprawcie najpierw swoją własną głowę, nauczcie się czegoś, pokochajcie coś, doświadczcie czegoś i przyjdzie czas na miłość. Jeśli każdą kobietę, będziecie traktować jak dziwkę, to nic wam nie wyjdzie w życiu. Nie mówię tu tylko o kobietach, mówię tu o wszystkim co was otacza.

Wasz problem to wasza głowa, wasza desperacja i nienawiść. Nawet gruby facet, ale zadbany i ogarnięty życiowo będzie atrakcyjniejszy niż przeciętny, wysoki ale z aspiracjami do toszka. Także ponawiam pytanie - kim jesteście? Czemu tacy jesteście? Naprawdę, kobiety was tak skrzywdziły? Pytam, bo odkryłem wykop tydzień temu i w szoku jestem widząc waszą złość. Jest to przykre, smutne i krzywdzące każdą płeć.

Zastanówcie się nad sobą.
  • 22
  • Odpowiedz
@Siekul: Użalanie się nad sobą i obwinianie wszystkich dookoła za swoje #!$%@? jest łatwiejsze i przyjemniejsze niż walnięcie przysłowiową pięścią w przysłowiowy stół.
Poza tym nienawiść uzależnia, a w grupie raźniej, stąd te redpillerskie czy blackpillerskie kółka lizania się po #!$%@?.
  • Odpowiedz
@Cesarz_Nieruhato: ta bo wystarczy walnąć pięścią w stół, iść pobiegać, do fryzjera i już problem solved. Typowym przegrywem może nie jestem ale jak widzę te normickie porady to rzygam już nimi, serio. Wy się potem dziwicie że taki przegryw ma nasrane w głowie po tym jak go życie doświadczyło jak sami macie nierówno pod sufitem?
  • Odpowiedz
@Siekul: Powielasz mit "tej jedynej", że dla każdego znajdzie się dziewczyna która będzie go kochać, będzie z nim szczera itp. Tyle że to właśnie mit. To co ma się w głowie zaczyna działać kiedy wpasowujesz się chociażby w minimalny próg dziewczyny jeśli chodzi o wygląd.
Jasne, prawdziwy przegryw ma #!$%@?, powinien zająć się czymś żeby życie było ciekawsze, jasne. Ale przegrywy mają też dość tego, że żadna dziewczyna nigdy nie
  • Odpowiedz
@youknowthisxd: Zakaz wypowiadania się dla normików pod tym tagiem by się przydał bo średnio raz na 3 dni pojawia się wpis z cyklu "wystarczy walnąć pięścią w stół" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bombidibajbaj: Tak, są #!$%@? warte. Bądźcie normalnymi fajnymi ludźmi z charakteru - niekoniecznie z wyglądu - to zamiast jak w przypadku klaudiusza 10 randek w 3 dni... będziecie mieli 3 randki w 10 dni, które zostaną z wami na dłużej. Zamiast eksperymentu z cyklu "klaudiusz" powinniście zrobić eksperyment w stylu "będę normalnym fajnym facetem" i zobaczyć sami jak dziewczyny reagują. Ciągłe skrajności... błędy wynikające z kompleksów.

#!$%@? się kwadrat, że
  • Odpowiedz
@Siekul: Normalni, zwykli, przeciętni faceci są zdradzani a ich związki nie kończą się normalnie tylko rozwodem. Często też w sądzie jeżeli dorobią się dzieci albo mieszkania/domu bez intercyzy. Żeby jeszcze bardziej takiego faceta wyeksploatować. Mężczyźni mają naturę emocjonalnego dawcy a kobiety odbiorczyń więc żadnych problemów nie mają z nagłym spakowaniem się do kogoś, kto oferuje więcej. Z takimi zwykłymi typkami musiałem pracować na dachach przez kilka miesięcy a jako że
  • Odpowiedz
@Bombidibajbaj: Owszem, tak się dzieje. Wiem, bo sam doświadczyłem zdrady i rozstania bo "ktoś inny jest lepszy". Jednak to były czasu jak to nazwałeś "early 20's". Kobiety były niedojrzałe, ja sam byłem niedorozwinięty umysłowo i nawet się czasem nie dziwię, że mnie zostawiały bez honoru. Powiedz jednak, bo wydaje mi się że tutaj ludzie szukają dojrzałych kobiet, prawda? Dojrzałe kobiety nie zachowują się jak rozwydrzone nastolatki i gówniary, które nie wiedzą czego chcą. Ogarnięte kobiety (emocjonalnie) wiedzą, że szukają miłości i chcą faceta który nie zdradza na lewo i prawo oraz patrzy się na nią, bo ją kocha.

Dojrzałość emocjonalna to rzadka cecha wśród mężczyzn i kobiet. Obie strony zdradzają i wykorzystują, jednak nie można wszystkich wrzucać do jednego worka... ale będąc normalnym facetem a nie #!$%@? umysłowo jak większość #przegryw to szybko się wrzuci do worka te niewłaściwe oraz te, które uzna się za niewłaściwe bo MA SIĘ DOŚWIADCZENIE. To co tutaj siędzieje to błędne koło. Będąc przegrywem i olewając kobiety sam zawężasz sobie perspektywę na poznanie którejś, która Cię polubi. Jaka jest szansa, że poznając 100 kobiet znajdziesz wśród tej setki tą właściwą? A jaka jest jest szansa, że taki przegryw pozna dwie, które są #!$%@? i tylko utwierdzi się w przekonaniu o tym, że WSZYSTKIE takie są?

Trzeba też pamiętać, że można być 23 letnią dojrzałą emocjonalnie kobietą lub 44 letnią kobietą, która szuka tylko chada i bolca. Świat jest różny i dziwny, ale nie szukając i nie podróżując będziesz widział i znał tylko jego wyobrażenie.
  • Odpowiedz