Wpis z mikrobloga

Pies musiał uciec przez jakąś dziurę ewentualnie przez otwartą bramkę, jacy są tacy są ale ciężko mi uwierzyć by zabili tego psiaka - fakt Konon trzymał Nera w strasznym warunkach, ale nawet pod wpływem alkoholu... Nie wierzę, że zabili Azorka, musiał zwiać, być może po pijaku Bemben wku*wił się na niego i wyleciał z jakimś pasem i pies uciekł niemniej nie sądzę by ukatrupili tego psa. Możliwe, że ktoś zwinął psa z jakiś tam pobudek czy to moralnych czy dla własnej satysfakcji - tego nie wiem w każdym razie ciężko mi uwierzyć jakoby Konon zabił psa (Major z całą pewnością nie zrobił by mu krzywdy żadnej).
#kononowicz #patostreamy
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Moskvin: Też uważam że nie zabiliby go celowo, ale przecież takiemu zwierzakowi można zrobić krzywdę przez przypadek(szczególnie w takim burdlu). Jednak ja o niczym nie przesądzam, bo po prostu nie wiem. Czekam na rozwój sytuacji.
  • Odpowiedz
Tak to moje myślenie życzeniowe, knur parę razy wspominał, że pies dostanie baty za przenoszenie butów, cholera wie co mu pod wpływem odbiło, piesek mógł s--------ć ze strachu.
Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i Azor znalazł się a właściwie to nawet się nie zgubił. Bądź co bądź jest na Szkolnej 17
  • Odpowiedz