Pies musiał uciec przez jakąś dziurę ewentualnie przez otwartą bramkę, jacy są tacy są ale ciężko mi uwierzyć by zabili tego psiaka - fakt Konon trzymał Nera w strasznym warunkach, ale nawet pod wpływem alkoholu... Nie wierzę, że zabili Azorka, musiał zwiać, być może po pijaku Bemben wku*wił się na niego i wyleciał z jakimś pasem i pies uciekł niemniej nie sądzę by ukatrupili tego psa. Możliwe, że ktoś zwinął psa z jakiś tam pobudek czy to moralnych czy dla własnej satysfakcji - tego nie wiem w każdym razie ciężko mi uwierzyć jakoby Konon zabił psa (Major z całą pewnością nie zrobił by mu krzywdy żadnej). #kononowicz #patostreamy
@Moskvin: Też uważam że nie zabiliby go celowo, ale przecież takiemu zwierzakowi można zrobić krzywdę przez przypadek(szczególnie w takim burdlu). Jednak ja o niczym nie przesądzam, bo po prostu nie wiem. Czekam na rozwój sytuacji.
Tak to moje myślenie życzeniowe, knur parę razy wspominał, że pies dostanie baty za przenoszenie butów, cholera wie co mu pod wpływem odbiło, piesek mógł s--------ć ze strachu. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i Azor znalazł się a właściwie to nawet się nie zgubił. Bądź co bądź jest na Szkolnej 17
#kononowicz #patostreamy
@Moskvin: to Twoje myślenie życzeniowe?
bo kontaktu z logiką nie przetrzymuje.
Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i Azor znalazł się a właściwie to nawet się nie zgubił. Bądź co bądź jest na Szkolnej 17