Wpis z mikrobloga

Poza #bekazgrubasow na #tinder, przykrym widokiem są ładne dziewczyny z #tatuaze.

Jak robi go sobie 18-latka, to rozumiem – sam w tym wieku różne głupie rzeczy odwalałem, ale one zwykle nie mają jeszcze pieniędzy. Często robią je sobie już pracując, a więc w czasie, gdy powinny mieć trochę siana w głowie.

Nie lepiej kupić sobie jakieś naprawdę fajne, diamentowe czy jeszcze jakieś inne kolczyki? Naszyjnik? Zegarek? Ładne buty? Sukienkę?

Chociaż ma to też plus: tak oznaczone przesuwam od razu w lewo i minimalizuję ryzyko stracenia czasu na pacjentkę.
A.....a - Poza #bekazgrubasow na #tinder, przykrym widokiem są ładne dziewczyny z #ta...

źródło: comment_1595119712YQHzJs9tDlHGZ4CzdC7VzX.jpg

Pobierz
  • 19
via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@mikorys: japrdl kocham ten tekst "o gustach się nie dyskutuje", a niby czemu nie? Czemu nie mogę podyskutować o tym dlaczego ktoś lubi książki popularnonaukowe, a ja kryminały? Lepiej jest mówić, nie ma sensu krytykować kogoś za czyiś gust, ale dyskusja o nim jest spoko jak najbardziej. Pomijając już fakt, że lubię tatuaże, laski jak brudnopis są dla mnie spoko, ale moja aktualnie nie ma żadnego. Elo benc
@Adwokat_Boga:

Jak robi go sobie 18-latka, to rozumiem – sam w tym wieku różne głupie rzeczy odwalałem, ale one zwykle nie mają jeszcze pieniędzy. Często robią je sobie już pracując, a więc w czasie, gdy powinny mieć trochę siana w głowie.

No wiadomo, jak coś ci się nie podoba, to jest głupie XD

Nie lepiej kupić sobie jakieś naprawdę fajne, diamentowe czy jeszcze jakieś inne kolczyki? Naszyjnik? Zegarek? Ładne buty? Sukienkę?
Dziury po kolczykach zdejmiesz?

@LuciferMorningstar: Sam mam sporo blizn i ich oczywiście nie zdejmę. Kobietom też się zdarza je mieć i nie mam z nimi problemu, więc tym bardziej z dwiema małymi dziurkami w uszach, które zwykle są zasłonięte przez włosy.

Chyba byłbym w stanie zaakceptować właśnie mały, ładny tatuaż za uchem. No i gdzieś nad kostką może. Ale jak laska wali sobie tanią dziarę na plecach, to już jest słabo.
@Adwokat_Boga no i teraz w końcu zacząłeś mówić z sensem :)
Wiadomo, że każdy ma inne poczucie estetyki. Mi osobiście żadne blizny ani tatuaże nie przeszkadzają, a jednocześnie nienawidzę wręcz kolczyków.
Tatuaże nie muszą koniecznie być wielkie lub źle zrobione, mogą być taką samą ozdobą jak i biżuteria lub fryzura ¯_(ツ)_/¯
Mam nadzieję, że nie będziesz skreślał dziewczyn za sam fakt posiadania jakiejś dziary tu czy ówdzie (chyba że to motylek nad
Tatuaże nie muszą koniecznie być wielkie lub źle zrobione, mogą być taką samą ozdobą jak i biżuteria lub fryzura ¯\(ツ)/¯

@LuciferMorningstar: I właśnie w tym problem, że nie. Widziałem laskę, która próbowała sobie usunąć tatuaż. Po pierwszym zabiegu bardzo słabo to wyglądało.
@Adwokat_Boga czekaj, czekaj - ale czy mając tatuaż musisz chcieć go usunąć? Tatuaże powinno się robić dopiero jak jesteś pewien wzoru, ale robienie a usuwanie tatuażu to dwie różne kwestie i nie możesz ich mieszać ze sobą.
Kolejna kwestia - da się usunąć całkowicie tatuaż, lecz pozostają blizny - ale komentarz wcześniej stwierdziłeś, że nie masz nic przeciwko bliznom, więc w czym Twój problem? ¯_(ツ)_/¯