Wpis z mikrobloga

Od wczoraj do godz. 22 w poniedziałek jest darmowy weekend z Ghost Recon Breakpoint. Jak ktoś się uprze to nawet przejdzie bo fabuła jest na 20-25 godzin, a jak wiadomo za darmo to uczciwa cena. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Promocja dostępna na pc,xbox one i ps4.

https://lowcygier.pl/darmowe/darmowy-weekend-z-tom-clancys-ghost-recon-breakpoint-16-07-20-07-na-pc-playstation-4-oraz-xbox-one/

#ubisoft #gry #ps4 #xboxone
a.....7 - Od wczoraj do godz. 22 w poniedziałek jest darmowy weekend z Ghost Recon Br...

źródło: comment_1594977449SyhHZYYtBFCDJgxBEMWKCD.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
@patrol411: Nie jest, udostępniają całą gre w wersji standardowej. Jak był darmowy weekend z AC Odyssey albo Origin to też mogłeś je przejść w całości bez płatnych dlc, tylko tamte gry to na minimum 50 godzin były więc tak średnio z przejściem w kilka dni.
  • Odpowiedz
  • 1
@alonso117 Po ostatniej aktualizacji warto spróbować, bo na pewno gra się przyjemniej. Zwłaszcza, jeśli ktoś grał tylko sam, a nie co-op. Dodanie członków drużyny sterowanych przez AI oraz potyczek z rebeliantami tchnęło trochę życia w rozgrywkę.
  • Odpowiedz
@alonso117: Ja tam nie mogę grać w gry od ubisoftu. Co nie ruszę to straszna nuda. Ogrywam tylko żeby kasy nie marnować. Teraz watch dogs 2 z psnow odpaliłem i też nie chce mi się w to grać. Może przez to że dopiero co the evil within 2 ukończyłem.
  • Odpowiedz