Czy te psy należą do innej rasy psów niż Cavalier King Charles Spaniel? Czy po prostu różnią się futrem?
Ciekawostka: Biały człowiek ma więcej związku z czarnym człowiekiem niż czarny człowiek ma związku z Aborygenem
Fajna ciekawostka, ale co to ma wspólnego z moim wpisem? Przecież ja nigdzie nie neguje, ze osoby czarne czy inne nie są ludźmi/są gorsze, albo że ludźmi są tylko osoby białe ¯\_(ツ)_/¯
@kciuk14: Ziomal, wszystko tylko nie ten materiał Cebulskiego. Miałem zamiar zrobić duży wpis o tym filmiku i skompromitować tego człowieka tutaj już raz na zawsze. Już kiedyś robiłem wpis o jednym ze źródeł, które hula po zakamarakach internetu od dawna i jest dobrze znane naukowcom. Chodzi o pracę Rushtona.
Dlaczego #rosja zamiast użyć swojej pozycji na planecie, gigantycznie wielkich surowców naturalnych do zbudowania bardzo bogatego kraju to ciągle próbuje #!$%@?ć region europy wschodniej i siebie samą przy okazji. #polska #ukraina #wojna
#bekazlewactwa #urojenialewakoidalne #lewackalogika #neuropa #4konserwy
Odnieś się do linku który sam wrzuciłeś, i który w aktualnej wersji mówi o tym ten podział nie jest już stosowny.
Fajna ciekawostka, ale co to ma wspólnego z moim wpisem? Przecież ja nigdzie nie neguje, ze osoby czarne czy inne nie są ludźmi/są gorsze, albo że ludźmi są tylko osoby białe ¯\_(ツ)_/¯
@niochland: Psy należą do
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/wpis/50011079/w-znalezisku-pt-prof-watson-odkrywca-dna-czarni-ni/
Ja nie o to pytałem. To co przytoczyłeś to twoje osobiste wnioski, a ja spytałem o to jedyne źródło na które się powołałeś.
Hiszpanie się różnią od Polaków bardzo, a jednak nie są osobną rasą, co nie? Dlatego uważam podział na rasy jako dość głupiutki.
Ale skoro uważasz że hindusi to inna rasa to jaka to niby jest?
Po drugie. Nie słyszałem nigdy o rasie takiej jak latynos.