Aktywne Wpisy
mirko_anonim +88
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
MarnaImitacjaTuwima +124
Z cyklu "polskie piekiełko gdzie niewolniku pamietaj gdzie twoje miejsce" ( ͡º ͜ʖ͡º):
#edukacja #szkolastandard #polska
#edukacja #szkolastandard #polska
#motoryzacja #polskiedrogi
Oglądam czasem ten całe polskie drogi na yt i wiele sytuacji jest takich że np stary dziad sobie powolutku #!$%@? tam gdzie nie powinien, np. pod prąd.
Poza tym, weź nie porównuj tego chlewu obsranego gównem to krajów wysoko rozwiniętych bo to dla nich obraza.
Jesteśmy biedni i porównywać nas należy do bloku wschodniego a nie do #!$%@? norwegii czy innej
tutaj link do filmiku. Zobacz sobie jak ten dzban jedzie.
Widzę ze dobrym kierowca jesteś @cwlmod xD
Powiedz mi jak to jest być takim super driverem któremu lamagi ograniczaja swobode na drodze? XD
Ha tfu na takich nak ty
@aarahon: O jak prychłem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
BTW oddałeś już prawko czy #!$%@? 90km/h między miastami? W końcu to niebezpieczna prędkośc dla takich jak ty xD
@snwptest: Drugi człon też jest skrótem, ale ciii.. nie mów tego moderacji ;)
@aksal89: @vieniasn: @Czarna_ksiazka: