Aktywne Wpisy
konik_polanowy +948
hacerking +95
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
mam szafkę aquael glossy (taką jak w linku na dole) do tego szkło nie od zestawu, rozmiar prawie jak dedykowane do tej szafki (na głębokości -35cm - jest identyko, na szerokość akwa jest 5 cm krótsze). Niestety, inżynier wymyślił, że szafka i akwarium muszą być jedną bryłą, więc akwarium wystaje z przodu ok 1cm z blatu właśnie nad drzwiczki - w praktyce wisi w powietrzu.
i teraz pytanie: akwa to wytrzyma? czy dla świętego spokoju kupić jakiś laminat w tym samym kolorze co szafka, o rozmiarach szkła i podłożyć? ze względów estetycznych wolałbym tego uniknąć (właściwie Różowa), ale wole tak niż zasypiać z niepokojem, że zaleję 4 poziomy pode mną
https://www.plantica.pl/akwarystyka-slodkowodna/akwaria-i-zestawy/szafki-pod-akwarium/aquael-glossy-st-80-szafka-pod-akwarium-80x35x82cm.html?gclid=EAIaIQobChMI5Nje_Z7Q6gIVlamyCh0K-gCwEAQYASABEgL-zvD_BwE