Wpis z mikrobloga

Ogólnie bardzo śmieszny był to wysryw.
1. W---w na Starostwo Powiatowe że nie odbierają telefonów do wydawania rejestracji i zdziwko że kurrrnia cały czas zajęte. Dzwonił 3 razy w przeciągu minuty. Hmm, bardzo kurnia dziwne że ktoś kto akurat się dodzwonił, nie załatwił swojej sprawy w 30 sekund.
2. Akcja "traktorek Przema" na polu antenowym, który nie sprostał wardobie #106kg+VATteam. Ale wiadomo, duża trawa to na pierwszej prędkości jeździł. Tiaaa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3. Macanko wszystkiego i chwalenie się co w bazie antenowej jest ulańca.
4. #kieleckiulaniec dziękuje za trzymanie kciuków za zdrowie Halinki. po czym wygłasza tyradę żeby nie palić, i że to zło, i że jego mama rzuciła dopiero jak się stan pogorszył i zaczęła szanować zdrowie...
5. A jak już przy temacie zdrowia jesteśmy, to swoją drogą #ussponton mówi że powinien odbyć coroczną głodówkę! Cokolwiek ona ma wspólnego ze zdrowiem XD
6. Tylko #bebzunlogic sam siebie usprawiedliwia przed startem, że w sumie lato, dużo atrakcji, i jest szansa że będzie wyjazd na Ukrainę.
#mocnyvlog
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PatoPaczacz: ( ͡º ͜ʖ͡º) szczerze się nie dziwie w--------a na starostwo. Ja w swoim mieście w zeszłym miesiącu też bryke próbowałem zarejestrować o n l i n e tak jak zewsząd zachęcali. Potrzebowałem jednej informacji, więc próbuje dzwonić. Są trzy numery, wiszę na dwóch telefonach. Albo zajęte, albo dzwoni i nikt nie odbiera/wali słuchawką od razu. Do sekretariatu ni uja się dodzwonić. Nawet do dyrektora
  • Odpowiedz