kurlapejter: patrząc na to ile godzin nad tym siedziałam to wyszło by drogo xD na razie robię jeszcze znajomym, jak się będę nudzić i nie będę miała pomysłu co zrobić to napiszę :3
KingOfTheWiadro: jak wyżej, chętnie tylko na razie mam już plan na kolejne trzy a patrząc na ilość godzin jaka temu poświęciłam musiałoby to być 50+zł, ale lubię robić takie rzeczy dla kogoś więc jak będzie potrzebowała pomysłów
@Stiv07: akurat ma długą, ale długość linii życia o dziwo nie świadczy o jej długości, ważniejsze jest jaka ta linia jest - im więcej przecinaków na niej tym bardziej chorowite życie i możliwość prędkiej śmierci. Pozdrawiam Wróżka Jadwiga
@KrzaQ2: nie mówię, że za tyle, próbuję was zniechęcić xD jeśli miałabym sobie liczyć za roboczogodziny *10zl to wyszłoby 120zl, ale to może być kwestia tego, że jeszcze nie mam wprawy próbuję wam powiedzieć, że są lepsi i tacy, którzy żyją z takich rzeczy, ja się tylko bawię
w końcu skończyłam this is fine pieska, już jest pełnoprawną naszywką (przed chwilą przykleiłam mu tył do naprasowania na coś)
#diy #rekodzielo #haft #memy i mój tag #olzigla
@Stiv07: akurat ma długą, ale długość linii życia o dziwo nie świadczy o jej długości, ważniejsze jest jaka ta linia jest - im więcej przecinaków na niej tym bardziej chorowite życie i możliwość prędkiej śmierci. Pozdrawiam Wróżka Jadwiga
Mi żona zrobiła taki breloczek (。◕‿‿◕。)
today was a good day
próbuję wam powiedzieć, że są lepsi i tacy, którzy żyją z takich rzeczy, ja się tylko bawię