Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

sabu +6
Mirasy, koncertowo uszkodziłem blat w kuchni jak robiłem burgery. Zastanawiam się w jaki sposób naprawić tego rodzaju uszkodzenie. Ktoś przerabiał podobny temat? Wiecie może czy istnieje możliwość całkowitego oklejenia takiego blatu ponownie? Zastanawiam się jakie mam opcje, żeby to naprawić… #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #meble
źródło: IMG_5228
Pobierz

nic gorszego dziś nie usłyszycie, przez tydzień tego nie rozchodze teraz...
#wtf #bekazpisu #c-------------o #heheszki #polityka
źródło: comment_1594793941nB1NacFLBNiiFQO9KgTfu1.jpg
PobierzJak dotąd Kancelaria Prezydenta nie skomentowała, ani nie potwierdziła prawdziwości nagrania. Dowiedzieliśmy się jedynie, że jest planowane wydanie oświadczenia w tej sprawie. W programie Tłit Wirtualnej Polski Radosław Fogiel, rzecznik Prawa i Sprawiedliwości zapowiedział natomiast, że "będzie odpowiedź kancelarii prezydenta”.
https://www.o2.pl/informacje/andrzej-duda-ofiara-rosyjskich-pranksterow-kancelaria-zapowiada-reakcje-6532276933446336a
@justkilling: Fejk nie fejk ale byl w Polsacie
@MarianoaItaliano: aha to z Polsatu można fejki cisnąć xD