Aktywne Wpisy
ali_baba +335
DonGebels +61
Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Nigdy nie miałem problemu z inicjowaniem kontaktu z kobietami, zaciekawieniem ich sobą i podtrzymaniem relacji. Często nawet to one wykazują zainteresowanie jako pierwsze. O ile na sam brak kontaktu z kobietami narzekać więc nie mogę, o tyle mimo upływającego czasu wciąż nie widzę takiej, o której mógłbym pomyśleć w perspektywie poważnego, długofalowego związki. Zawsze wychodziłem i w dalszym ciągu wychodzę z założenia, że lepiej być samemu niż z byle kim. Samemu jest mi dobrze, nie czuję żadnej presji, ani nie mam ciśnienia na bycie w związku dla samego bycia, bo już tego doswiadczyłem i wiem, z czym to się wiąże. Z czystej ciekawości chcę tylko poznać wasze zdanie na temat moich oczekiwań względem potencjalnej partnerki. Czy uważacie, że są wygórowane?
Jeżeli chodzi o wygląd, to lista "wymagań" (to żaden casting, ale nazwijmy to tak dla uproszczenia) jest krótka. Przeszkadza mi: 1) wyraźna nadwaga wynikająca z innych przyczyn niż zdrowotne; 2) sztuczność, na którą składają się zwłaszcza: nadmierny makijaż, piercing, tatuaże i włosy w krzykliwym kolorze.
Jeżeli chodzi natomiast o zachowanie, sposób bycia i światopogląd, to w moich oczach kobietę dyskwalifikują: 1) palenie papierosów (z jakąkolwiek częstotliwością); 2) wulgarne zachowanie i ubiór oraz rynsztokowe słownictwo; 3. bycie typem klubowej imprezowiczki; 4. uprawianie ekshibicjonizmu w mediach społecznościowych (instagramy, snapchaty, tiktoki i inne gówna dla atencjuszek); 5. karierowiczostwo (chodzi przede wszystkim o typ "silnej", "niezależnej" kociary spędzającej po 12 h/dobę w korporacji); 6. brak zainteresowań (niech to będzie cokolwiek, nikt nie wymaga przeciez zaawansowanej wiedzy z fizyki jądrowej); 7. "lewacki" światopogląd (czarne marsze, black lives matter i tego typu klimaty); 8. rażące braki w zakresie wiedzy ogólnej.
#rozowepaski #zwiazki #przemyslenia #jakzyc #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f0e1410e270c575295b9684
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[================........................] 40% (95zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
A nie, domyślam się. Nie napisałeś nam całej prawdy i lista Twoich wymagań jest znacznie dłuższa i o wiele bardziej wymagająca ale pewnie sam nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Dla przykładu weźmy feministki. Mało jest takich dziewczyn tak skrajnie lewicowych jak DD...
Staram się je zrozumieć, bo fajne rzeczy często publikują,. Ale cholera jasna jak wyjdą z rakiem to nie ma zmiłuj.
Generalnie zgadzam się tym co piszesz, ale @chrominancja: ma rację. Zapewne test
@Olsea: jest też mnóstwo nie bawiących się w "lewe" i "prawe" strony.
Znam niemalo dziewczyn spełniających kryteria wymienione w poście i nie są to żadne "lewaczki".
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop