Wpis z mikrobloga

@voliereen: coś taki puszysty wyszedł, ale bardzo ładny ( ͡° ͜ʖ ͡°) przede wszystkim ten wpis jest bardzo fajną odmianą od tego, co się dzieje na mirko od kilku dni

A z ciekawości, od jak dawna haftujesz i ile poświęcasz na to czasu?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@flaa: rok albo dwa lata? W tym czasie zrobiłam trzy tego typu projekty. Jak spojrzałam teraz na Instagrama to niby w 2016 coś już robiłam, ale wtedy nie wiedziałam co robię xD gruby wyszedł bo taki miałam wzór (przypinka z aliexpress) tego pieska zaczęłam w sobotę rano, że dwie godziny robiłam, w niedzielę kolejne 2-3h i dzisiaj 4h leciałam z ostatnimi odcinkami mad men. Myślę, że wyjdzie jeszcze 2-4h na
voliereen - @flaa: rok albo dwa lata? W tym czasie zrobiłam trzy tego typu projekty. ...

źródło: comment_15946738057gsWaDPLP74QhvMmsHlu8h.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Denial94: nie mam w sumie co poradnikować, to co robię to metoda prób i błędów, jak nie wyjdzie to trzymam się konwencji tak żeby wyglądało spójnie albo pruję, niestety ten ścieg nie wybacza i każde przesunięcie o dziurkę widać xd
jakbym miała jak ustawić telefon i wygodnie haftować to mogłabym coś nagrać, w sumie nawet sam przyspieszony filmik byłby fajny
  • Odpowiedz