Aktywne Wpisy
Natalia-_- +155
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +639
#wybory #oswiadczenie #studbaza
A umiesz korzystać z przecinków? Tak poza tym błędem ortograficznym, robisz też sporo interpunkcyjnych (chociaż byłoby miło, gdybyś w ogóle korzystał z interpunkcji).
.
Trochę więcej szacunku do ludzi; tu kończę tę dyskusję, bo nie ma ona żadnego sensu, tym bardziej wtedy,
to tylko skomentuję jeszcze tak: xD
@Maudee: umiem ale nie mam
Dalej inny kaliber niz używanie niewłaściwych słów znaczących co innego niż chcę się powiedzieć. Ale spoko jak dorośniesz to zrozumiesz że nazwanie stołu krzesłem to dużo większy błąd niż przecinek lub jego brak
Nie każdy człowiek zasługuje na szacunek. Ty np nie zasługujesz
kolega z rigczem widzę, nie ma co.
Zauważ, że oststnie lata rządu to calkowite olewanie dużej grupy obywateli. Nazywanie ich gorszym sortem itp. Tak się składa, że wśród tych 10mln ludzi będących za opozycją jest wielu wyksztalconych, którzy pakują ogromną kasę w postaci podatkow do budżetu, który następnie idzie na socjale.
Ci ludzie nie dość, że nie łapią się na prpgramy socjalnez które sami finansują to jeszcze zostali całkowicie pominięci w budowaniu własnego