Wpis z mikrobloga

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: nieużywanie*

A umiesz korzystać z przecinków? Tak poza tym błędem ortograficznym, robisz też sporo interpunkcyjnych (chociaż byłoby miło, gdybyś w ogóle korzystał z interpunkcji).

Ale jak masz zamiar się udzielać w internecie to licz się z tym że jak pokazujesz swoją głupotę to ktoś ci ją wytyka

.

twoim niskim poziomem inteligencji

Trochę więcej szacunku do ludzi; tu kończę tę dyskusję, bo nie ma ona żadnego sensu, tym bardziej wtedy,
A umiesz korzystać z przecinków?

@Maudee: umiem ale nie mam

robisz też sporo interpunkcyjnych (chociaż byłoby miło, gdybyś w ogóle korzystał z interpunkcji).

Dalej inny kaliber niz używanie niewłaściwych słów znaczących co innego niż chcę się powiedzieć. Ale spoko jak dorośniesz to zrozumiesz że nazwanie stołu krzesłem to dużo większy błąd niż przecinek lub jego brak

Trochę więcej szacunku do ludz

Nie każdy człowiek zasługuje na szacunek. Ty np nie zasługujesz
@JPNyygaa: no nieladnie tak mówić.

Zauważ, że oststnie lata rządu to calkowite olewanie dużej grupy obywateli. Nazywanie ich gorszym sortem itp. Tak się składa, że wśród tych 10mln ludzi będących za opozycją jest wielu wyksztalconych, którzy pakują ogromną kasę w postaci podatkow do budżetu, który następnie idzie na socjale.

Ci ludzie nie dość, że nie łapią się na prpgramy socjalnez które sami finansują to jeszcze zostali całkowicie pominięci w budowaniu własnego
@Bagiezta88: Nie obchodzi mnie to. I tak studiuję coś, co "nigdzie" za granicą mi się za bardzo nie przyda; mogłabym tylko nauczać języka polskiego jako obcego. Ale i tak, całe szczęście, mam sporo innych możliwości i umiejętności, które mogę wykorzystać, więc o to się nie martwię :)
@Maudee: Spoko nie tłumacz się tym debilom xD dla nich szczyt marzeń to mieszkać w polsce i jeść gotowana głowę świni na obiad u rodziców w domu. Ja już dłuższy czas rozważam emigracje, po skończeniu inżyniera planuje jeszcze rok w zawodzie popracować i skończyć naukę języka i tyle mnie tu widzieli, wiec za półtorej roku nie chce już tu być, niewiele mnie tu trzyma a za granica są lepsze perspektywy pracy