Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
#wybory #heheszki #humorobrazkowy
Czyli nienawiść do wszystkich chrześcijan jest nauką tolerancji dla jakiegoś pojedycznego księdza?
Kochaj bliźnich, ale bliźnimi nie są....?
Cipkomaryjka - Maryja nie miała cipki? To przedstawienie Maryi jako przede wszystkim kobiety. No chyba ze wagin też sie boicie xD
@Hrjk: Eh te wasze fikołki. Nasrać na Biblię - sztuka, tolerancja, wszak Jezus robił kupę, kupa to życie, więc sranie na Biblię to zawierzenie życia Bogu!
Nie wiem, czy w grobie Jezusa były jakieś grzechy, ale pójdźmy (potoczmy się fikołkami) twoja logiką - umieszczenie zboczków w grobie Jezusa to akt najwyższej łaski, uwielbienia, miłości. Jezus tak ukochał pederastów, że pragnął spocząć obok nich, i lateksowych kutasów.
@Pol12345: Czego?
I tak chrześcijaństwo zniknie (już znika). Ale fajnie, że cieszysz się na rządy Islamu.
@Pol12345: raczej przez to że partia musi mieć wroga. 5 lat temu to byli emigranci a teraz LGBT.
@Hrjk: Przez lata środowiska LGBT i lewicowe zyskiwały poparcie pokazując że to oni są tymi rozsądnymi, a z katolików i konserw robiąc idiotów bijących się o fakty z książeczki napisanej 2000 lat temu, słusznie zresztą.
Od kilku lat, niestety rolę się odwróciły,
No tak, bo przecież jak nie chrześcijaństwo to islam xD co to za z-----y argument? Jakoś w Czechach nie ma chrześcijaństwa, ani islamu. No popatrz Pan, da sie?
@ChadimusPrzegrywus gdzie robią z siebie pajacow? Na radosnych paradach? Ano tak, to jest Polska, jak ktos nie jest smutny i cierpiący to jest podejrzany i robi z siebie pajaca. K---a,
@Hrjk: No chyba się nie da. Czechy były chrześcijańskie, nadal 30% jest wierzących, a na pogrzebach to pewnie z 90% się nawraca. 100 lat w historii to niewiele - okres przejściowy.
Z resztą ilu jest Czechów? Weź za przykład Francję, Niemcy - wątpisz, że to będa państwa islamskie?
Proszę Cię, pogrzeb jako znak religijności? XD pogrzeb to tylko uroczystość dla żyjących żeby mogli się pogodzić z odejściem bliskich. Uczestnictwo w rytuałach to nie religijność.
@Hrjk: To jest właśnie religijność. Myślisz, że chłopi przed wojną byli religijni, bo studiowali Biblię i rozważali moralne aspekty chrześcijańskiej etyki? Nie, ich życie to był szereg rytuałów religijnych, których znaczenia nawet nie znali.
Wykształcenie dżęder stadis (albo ukończona szkoła koraniczna) to też wykształcenie?