Wpis z mikrobloga

• 717
Mam bekę z osób które jako najważniejszy argument za jednym lub drugim uważają popieranie lub sprzeciw wobec LGBT....to jest tak mało istotna kwestia, a bardzo dużo opiera na tym całe swoje zdanie o nich.. #wybory
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to jest tak mało istotna kwestia

@Hejtel: dla niektórych nie jest i chcą wiedzieć czego będą uczone ich dzieci w szkole. Lub czy prezydent idzie w marszu narodowym czy sie wafluje z antifą, lbgt i innymi lpg
  • Odpowiedz
@Hejtel: dokładnie. a wynik biedronia to potwiedził. temat w zasadzie nie istnieje w PL. A pisowcy boją się homo-comando bojówek. To poprostu zmanipulowane głąby
  • Odpowiedz
@Hejtel: To jest taki papierek lakmusowy i mi to wystarczy, żeby wiedzieć z kim mam przyjemność. Reszta jego p---------a mnie nie interesuje, bo wiem, że to szur i debil o ograniczonych mozliwościach poznawczych, który zawiedzie mnie też w innych kwestiach. Opresja wobec np osób homoseksualnych idzie do kosza w cywilizowanym świecie już od tak dawna, że był czas okiełznać dysonans.
  • Odpowiedz
Mam bekę z osób które jako najważniejszy argument za jednym lub drugim uważają popieranie lub sprzeciw wobec LGBT.

@Hejtel: co to znaczy, że popieram LGBT? XD To znaczy, że mam w------e kto kogo kocha i uznaje wolność do miłości i preferencji seksualnych, a nie chce go nagiąć do mojego światopoglądu i ustawiać mu życie i sypialnie? XD

✶✶✶✶✶ ✶✶✶ I sprowadzanie polityki do dyskusji światopoglądowych oraz grania na emocjach, ale
  • Odpowiedz
Jakby od jutra zalegalizowano małżeństwa homoseksualne to prawdopodobnie nikt by nawet nie zauważył tego, bo to jest tak marginalna i nieistotna kwestia XD
Kompletnie nie kumam co to komu przeszkadza i co miałoby to zmienić w codzienności losowego hetero.

Kompletnie co innego system podatkowy, rozdawnictwo - to ma bezpośredni wpływ na życie.

@
  • Odpowiedz
@Hejtel: dzisiaj niestety większość osób niepełnosprawnych myśli samodzielnie, więc przyjmuje poglądy pakietami. Między innymi nie ma szans na środowisko liberalne pod względem ekonomicznym i światopoglądowym w 100%. Jeszcze nie rozgryzłem czym to jest spowodowane.
  • Odpowiedz
@Hejtel: Ot ci nowość. Wszystkie wybory w Polsce są dokonywane na podstawie takich właśnie pierdół. Kwestie podatkowe? Długofalowe plany gospodarcze? A po co to komu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ważne jest czy prezydent bedzie z gejami na platformie jechał, albo czy zawierzy prezydenture matce boskiej XD
  • Odpowiedz
@Hejtel: jak się dobrze zastanowić to skoro obaj kandydaci popierają programy społeczne to jedyne co ich różni to właśnie kwestie obyczajowości i światopoglądu. no i szyld partyjny.
  • Odpowiedz
@Hejtel bo większość naszych współobywateli to ignoranci, nie mający zielonego pojecia o polityce i gospodarce. Jak się mają spierać o coś czego nie rozumieją. ¯_(ツ)_/¯
A tematy takie jak lgbt lub aborcja lub p-------a w kościele to tematy zrozumiałe przez każdego nawet brainleta.
  • Odpowiedz