Aktywne Wpisy
lady_katarina +821
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Ka4az +462
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
#film #filmnawieczor #interstellar
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.filmweb.pl/film/Przeznaczenie-2014-656595
Moim zdaniem powszechnie baardzo niedoceniany film, mimo że faktycznie tych najwyższych lotów nie jest to poruszany temat jest genialny. Naprawdę polecam, efektów brak ale ta treść ...
Komentarz usunięty przez autora
PS. I dzięki za reprymendę :) Tak, Coherence do dziś nie obejrzałem a czeka, wstyd, ale co do Triangle to nie wiem o jaki chodzi bo jeśli ten z 2009 to powiedzmy "okładka" tzn. ogólne przedstawienie filmu przed obejrzeniem, że niby to jakiś zwykły kolejny horror tak mnie kompletnie nie przekonywało że nigdy mnie nie ciągnęło mnie to obejrzeć. Nie jestem fanem filmów typu Piła i zdecydowanie takie mnie
EDIT: obejrzałem trailer, może faktycznie racja :)
PS. Ale dzięki za dyskusję bo usiłując odszukać tytuł filmu uświadomiłem sobie jak wiele mam do nadrobienia w tym temacie :)
PS. Tylko bardzo słabo trawię seriale bo znakomita większość jest dla mnie ładnie opakowaną telenowelą.