Wpis z mikrobloga

@xaliemorph: mnie zawsze zastanawia ten "paradoks czasu", jakim sposobem on trafił "za regał" jeśli się tam sam wysłał? jedyne co mi przychodzi na myśl to fizyczność czasu i to, że można z nim robić co bądź, ale średnio to do mnie przemawia.. Kiedyś szukałem na necie wytłumaczenia i nie znalazłem
  • Odpowiedz
@zartos:

PS. I dzięki za reprymendę :) Tak, Coherence do dziś nie obejrzałem a czeka, wstyd, ale co do Triangle to nie wiem o jaki chodzi bo jeśli ten z 2009 to powiedzmy "okładka" tzn. ogólne przedstawienie filmu przed obejrzeniem, że niby to jakiś zwykły kolejny horror tak mnie kompletnie nie przekonywało że nigdy mnie nie ciągnęło mnie to obejrzeć. Nie jestem fanem filmów typu Piła i zdecydowanie takie mnie
  • Odpowiedz
@xaliemorph: owszem, co do triangle to okładka wygląda jak z horroru klasy b, sam film jak już wcześniej pisałem mniej polecając nie jest najszybszych lotów, możliwe że przez budżet, ale uważam że powinno się go obejrzeć bo zalicza się do kategorii filmów tych ciekawych, przynajmniej tak uważam :p
  • Odpowiedz
@xaliemorph: jak lubisz rozkmine i siedzenie z zeszytem w trakcie/po senasie to polecam Primer. Niski budżet, ale ryje banie. Ostatecznie i tak sięgniesz do internetu po schemat timetravel, aczkolwiek polecam xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@xaliemorph: Pod względem robienia wrażenia tak, ale całościowo film jest słaby dość, fabuła jest idiotyczna, aktorstwo przeciętne, dialogi drętwe.
  • Odpowiedz
@kojotr: Primera widziałem. Jest fajny ale IMHO nie dziwię się że nie trafia bo zbyt przekombinowany. Nie ma się od razu chęci tego obejrzenia jeszcze raz. To pod pewnymi względami bardziej podobał mi się ARQ https://www.filmweb.pl/film/ARQ-2016-772257 ale tylko częściowo bo faktycznie Primer jest naprawdę niczego sobie.

PS. Ale dzięki za dyskusję bo usiłując odszukać tytuł filmu uświadomiłem sobie jak wiele mam do nadrobienia w tym temacie :)
xaliemorph - @kojotr: Primera widziałem. Jest fajny ale IMHO nie dziwię się że nie tr...

źródło: comment_1594557120E3EnQxwfPdn1V8gmHjNop1.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@abel-tasman: To polecam podzielić się czymś ciekawym. Z chęcią nadrobię ciekawe propozycje.
PS. Tylko bardzo słabo trawię seriale bo znakomita większość jest dla mnie ładnie opakowaną telenowelą.
  • Odpowiedz