Wpis z mikrobloga

PiSiory wyciągają na głosowanie nawet osoby, które są jedną nogą na tamtym świecie. Niedługo zaczną wyciągać z kostnicy tych bardziej ciepłych.

Edit. Dziadek ledwo chodzi, pewnie nawet pójście po bułki sprawia mu trudność, ale wtedy pan twiterowy troll o nim nie pamięta, ale jak i jego glos się przyda, to go podwiezie pod sam lokal xD
#neuropa #4konserwy #polityka #bekazpisu
kezioezio - PiSiory wyciągają na głosowanie nawet osoby, które są jedną nogą na tamty...

źródło: comment_1594500455JSQRXwqsPRS9Exy2GWW4vz.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 59
@tenji: Gospodarke kiedyś wnuki odbudują, z pensją 3000 netto, i kredytem na 30 lat na klitke w Krakowie. Najważniejsze, żeby w laboratorium zamrożonych komórek nie trzymali, a faceci nie trzymali się za ręce na ulicy. Wtedy będzie mógł umrzeć w spokoju. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bonibellu: Ja też zawsze w wybory pytam starszych sąsiadów czy nie podwieźć pod lokal, ale czytając trochę twitty tych fanatyków wiem, że ten dziadek na pewno nie miał lekko odmówić. Na przykład moja babcia na ostatnich wyborach nie była, bo się źle czuła, więc jej nie namawiałem, bo wiem ile takiego człowieka kosztuje wysiłku, żeby nawet iść do lokalu zagłosować. Pewnie dziadek nawet nie miał ochoty iść ale oczywiście dobry
kezioezio - @Bonibellu: Ja też zawsze w wybory pytam starszych sąsiadów czy nie podwi...

źródło: comment_1594501176ZwtCoZxOVH0WW8NYuJS3yT.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@kezioezio jak zasiadałem w komisjach wyborczych to identyczne sytuacje były z wyborcami PO. najczęściej to żony i córki przyprowadzały ledwo chodzących, niedowidzących facetów i zaznaczyły kartę za nich. Nie byłem za to świadkiem takiego incydentu jeżeli chodziło o sympatyków Korwina, Konfy, Kukiza, Hołowni, Nowoczesnej, PSL, SLD, Lewicy

No cóż.. wyborcy obu głównych partii to w większości zaślepione agresywne małpy z brakami w mózgu i zaawansowaną psychozą
  • Odpowiedz
@kezioezio: Sam wczoraj próbowałem namówić dziadków, którzy są przeciwnikami PiSu, ale od lat nie głosują. Pojechałem wczoraj do nich, mówiłem że ich podwiozę. Próbowałem ich przekonać, że każdy głos się liczy, że od tego zależy przyszłość ich wnuków, że PiS nie może mieć monopolu. Jeszcze mogę zrozumieć dziadka, który ledwo chodzi, tego dnia źle się czuł i leżał w łóżku, ale babcia mimo wieku jest w świetnej formie fizycznej, mówiłem
  • Odpowiedz