Mirki, Szukam używanego auta do 20k z 2010 roku wzwyż. Kompletnie się na tym nie znam, poczytałem trochę w necie i nic sensownego nie znalazłem. Zależy mi na tym, aby było bezpieczne, miało rozsądne spalanie, stosunkowo małoawaryjne i było dobre do jazdy miejskiej jak i od czasu do czasu na dłuższe trasy. Nie zależy mi na tym, aby zapi*****ać. Będzie to moje poerwsze auto. Będę wdzięczny za polecenie jakichś modeli, bo nie mam nikogo kto by się na tym znał. #motoryzacja #samochody
@Onomatop jeśli nie potrzebujesz auta do #!$%@? 200km/h w trasie, nie masz zamiaru ciągnąć przyczepek z cegłami ani wozić 10 walizek w bagażniku, zależy Ci na wygodnym parkowaniu w mieście i małej awaryjności, to yarisy z 2010 można kupić poniżej 20k.
@Onomatop: A segment jakiś masz wybrany? Jak nie masz rodziny to segment C może?... kia ceed/Hyundai i30, astra, focus, Honda Civic... jak trzeba to się w to zapakujesz a na codzień jest to na tyle małe, że wszędzie się wciśniesz.
czemu te #!$%@? muszą wywozić śmieci o piątej czterdzieści #!$%@? pięć? zbudowali najgłośniejszą śmieciarkę świata i musieli się pochwalić? #!$%@? mać w tym kraju nie da się żyć
Szukam używanego auta do 20k z 2010 roku wzwyż. Kompletnie się na tym nie znam, poczytałem trochę w necie i nic sensownego nie znalazłem. Zależy mi na tym, aby było bezpieczne, miało rozsądne spalanie, stosunkowo małoawaryjne i było dobre do jazdy miejskiej jak i od czasu do czasu na dłuższe trasy. Nie zależy mi na tym, aby zapi*****ać. Będzie to moje poerwsze auto. Będę wdzięczny za polecenie jakichś modeli, bo nie mam nikogo kto by się na tym znał.
#motoryzacja #samochody
@Onomatop: Auris z lpg ( ͡° ͜ʖ ͡°)