Aktywne Wpisy

atteint +68
dzisiejsza kolacja.
źródło: 1000000082
Pobierz- tysiące niezidentyfikowanych obiektów lata sobie bezkarnie nad amerykańskimi bazami, w tym tymi z głowicami nuklearnymi
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
źródło: tumblr_nunkw7fKpp1uce6g7o1_400
Pobierz

1) Chcę na weekend podjechać autem do Berlina (nie spełnia norm umweltzone, czy jak to się nazywa) i z soboty na niedzielę spać w samochodzie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia/pomysły, co do lokalizacji, gdzie mógłbym sobie przystanąć na noc, gdzie będzie bezpiecznie i nikt za bardzo się nie będzie czekać? (Na przykład jakiś duży, spokojny parking, albo spokojne osiedle domów jednorodzinnych, gdzie mógłbym się skitrać na jakimś parkingu na uboczu ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
2) Oprócz zwiedzania chciałbym się przejść po outletach/jakichś sklepach, gdzie można kupić tanie buty (konkretnie mi zależy na Vansach :P), czy ktoś może coś polecić w samym Berlinie, ewentualnie jakie macie odczucia odnośnie Designer Outlet Berlin (to miasteczko zakupowe koło Berlina), jest sens tam się zapuszczać w sobotę?
Z góry dzięki za każdą pomoc, w Berlinie byłem raz w życiu i na spontanie się wybieram odwiedzić to miasto, także jestem totalnie zielony jeśli o to chodzi :P
#berlin #niemcy #noclegi
Najmniej sensowne wydaje mi sie wsrod domkow jednorodzinnych. Moga Cie wziac za potencjalnego zlodzieja ktory obczaja domy. Polskie blachy w tym nie pomoga :P
Jesli chcialbys stac pod sklepem/centrum handlowym to obadaj czy nie ma szlabanow i czy parking nie jest zamykany na noc. Oraz czy regulamin tego nie wyklucza.
Ja swego czasu pol europy zjezdzilam z bylym niebieskim paskiem stara Renowka spiac glownie w aucie :) To byla przygoda :D