Wpis z mikrobloga

@zpord: ta Polska obsesja z badaniami. Mamy mniej więcej tyle wypadków i śmierci per capita co USA, a więcej niż w Kanadzie, a w obu tych miejscach badania praktycznie nie istnieją .
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kokomango: jakie tam dokładne. Przy kat. C i D podobnie jest tylko za większą kasę przez dodatkowe rzeczy np. psychotesty. Szkokenie okresowe tez chętnie przyjmą bez obecności :P
  • Odpowiedz
@zpord: Poszedłem do lekarza, wbijam do domu. Na korytarzu biureczko, fajna 30 siedzi. Drzwi otwarte do pokoju, przez które widać jak jakiś dziadek w samych majtach wali przez okno z wiatrówki.Na badanie? Dziadek zakłada kitel, pinądz dla pani. Podnieś noge, Obróc się, co widzi na tablicy. Dziękuję xD

Po czym wyciąga karton z szafki i pyta czy chcę dystkietki bo mu niepotrzebne, a w-----ć szkoda ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Lemingator: to i tak sporo bo ja znam takich co w kosztach kursu mieli lekarza i im nauka jazdy papier załatwiała, nigdzie chodzić nie musieli

@CzarneChmury: ja też miałem lekarza na miejscu przed którymiś zajęciami teoretycznymi, co prawda brał kasę, ale nie 200zł i nigdzie nie chodziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@edgar_k: Ja np. przez oczopląs nie mogę mieć prawa jazdy a widzę dobrze i nie mam żadnych problemów z kierowaniem przez co nie mogę legalnie poruszać się a żyje na wsi.
  • Odpowiedz