Aktywne Wpisy
Ejber_z_Fyrtla +41
tempyluj +38
Para lvl 30 na wynajmie za 3-3,5k z bombelkiem w drodze. Zarobki łączne 15-18k ale od niedawna, wcześniej było prawie połowę mniej i zaczynaliśmy od 0 więc niewiele mamy.
Jakie mamy perspektywy,
1. wziąć teraz coś pod Krakowem za 10k/metr
2. wziąć coś w Krakowie za 17k za metr i codziennie się modlić żeby nie stracić pracy albo nie zachorować na dłużej
3. czekać na bk0 która wejdzie albo nie wejdzie, albo nie będziemy się łapać bo zaraz będziemy mieć za duże zarobki i wtedy brać za 18k/ metr o ile nie będzie limitu na metr albo jak wejdzie to wtedy brać pkt. 1 ale za 12-13k.
4. wrócić do powiatowego i kupić mieszkanie za 6k za metr w wielkiej płycie i mniej zarabiać bo nie możemy zdalnie.
Jakie mamy perspektywy,
1. wziąć teraz coś pod Krakowem za 10k/metr
2. wziąć coś w Krakowie za 17k za metr i codziennie się modlić żeby nie stracić pracy albo nie zachorować na dłużej
3. czekać na bk0 która wejdzie albo nie wejdzie, albo nie będziemy się łapać bo zaraz będziemy mieć za duże zarobki i wtedy brać za 18k/ metr o ile nie będzie limitu na metr albo jak wejdzie to wtedy brać pkt. 1 ale za 12-13k.
4. wrócić do powiatowego i kupić mieszkanie za 6k za metr w wielkiej płycie i mniej zarabiać bo nie możemy zdalnie.
Cześć,
przymierzam się do robienia prawa jazdy kat. B we #wroclaw. Czy warto zacząć się uczyć teorii jeszcze samymi wykładami? Czy wystarczy chodzić, robić normalnie notatki, potem do nich przysiąść i zdać egzamin? Kojarzycie jaki jest termin aby podejśc do egzaminu po zajęciach? Czy jest to regulowane wewnętrznie w każdej szkole? Podobnie, szukalem w sieci nie znalazłem odpowiedzi, czy jak zdam teorię to muszę od razu podejść do praktyki? Czy mogę zrobić sobie z miesiąc przerwy powiedzmy?
Umowę podpisałem, terminu jeszcze nie wybrałem bo musze ogarnąć PKK. Zacząłem wypełniać wniosek i nie wiem czy adres UM mam wpisać Plac Nowy Targ czy z Zapolskiej gdzie wydział komunikacji?
Sorry, za głupie pytania, ale googlałem i nie znalazłem odp ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wroclaw #wychodzimyzprzegrywu #prawojazdy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f06f5e90494883b11f22bc7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[==============..........................] 36% (85zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Ja tego nie zrobiłam i c-----o idzie mi jazda xD a dopiero 5 godzin jazdy
1. Wydział komunikacji masz na Zapolskiej.
2. Numer PKK wyrabiasz bezterminowo. Pomiędzy egzaminem teoretycznym, a praktycznym możesz sobie zrobić przerwę. Jedynie dłuższa przerwa spowoduje, że będziesz się musiał przypomnieć do WK celem przesłania na nowo "dokumentów" do