Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +58
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
dariusz44 +869
#bekazpisu #wybory #oswiadczenie
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
#polityka #neuropa #wybory #konfederacja #4konserwy
Komentarz usunięty przez autora
Krótka pamięć mają osoby chcące głosować na Rafalale. Albo ubolewają, bo tatuś już nie ma sb-ckiej emeryturki.
@Jegwan: legalista, ale tylko jak PIS rządzi. Ja pamiętam, że na tym marszu to policja ścierała się z kibolami, a dziesiątki tysięcy ludzi szły w spokoju
@Jegwan: weź ty już usuń to konto.
@Jegwan: typowy wyborca pisu. Aż zażenowania mnie wzdrygnęło
Czy demokracja jest tylko wtedy jak wygrywają ci którym służysz? XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jegwan: a w Wenezueli ile lat trwała pełna zmiana ustroju? 20 lat. Na Węgrzech z większością konstytucyjną ponad 6 lat. W Egipcie kilkanaście lat.
Gdybyś czytał cokolwiek innego niż broszury partyjne to wiedziałbyś, że nowoczesne autorytaryzmy powstają metodą małych kroków.
PIS obiera państwo po kawałku. Już teraz ma praktycznie wszystko poza prywatnymi mediami i większością sądów powszechnych.