Wpis z mikrobloga

@doeros:
@jadalny_kasztan:
nie wiem jak teraz, ale kiedyś (2012) z ciekawości szukałem ile by kosztowało mnie AC motocykla o wartości 6k i dostawałem oferty rzędu 2.5-3k. Jestem ciekaw ile by OPowi wyszło, jaki % wartości, to nie są nowe motocykle.
  • Odpowiedz
@SzukamNlcku: może ktoś je ukradł i zakopał, bo go w------ł ten jazgot? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak na serio to rzecz jasna życzę odnalezienia, rozgrzany wydech z tłumikiem złodziejom w dupę.
  • Odpowiedz
To ubezpiecz mi proszę Kawasaki KXF250, stoi w garażowcu podziemnym przypięty do ściany dwoma łańcuchami. Serio, jesteś w stanie mi ubezpieczyć to od kradzieży?

@nie_programista_20k: liczone na mnie dla roku produkcji 2020, OC+AC ASO 1450 zł, wartość pojazdu 21.700
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Bodzias1844:
Pomijając fakt porównywania dwóch, skrajnie różnych sytuacji oraz tego, że polisy raczej nie pokrywają szkód powstałych w wyniku zamieszek.

Złodziejstwo jest równie starym zawodem jak p---------a, to co, mam nie zamykać chaty bo kradzież jest fe i nikt nie powinien tego robić? xD każdy zabezpiecza swój majątek według własnych potrzeb, właściciel placu miał ubezpieczenie i co, też jest patusem wg. Ciebie?
Iksdedede.
  • Odpowiedz