Wpis z mikrobloga

Mirki, ale te ceny poszli. Pozale sie moja historia. Pojechałem z żoną i dzieckiem do Wawki. Zamówiłem wczesniej stolik. Zobaczylem knajpke z gwiazdką Michelina to pomyslalem ze duzo kierowcow Tirów tam je, wiec musi byc tanio i duze porcje. Ogolnie porcje smiesznie male ale dobre. Ale jak dostawalem rachunek to stan przedzawałowy. Pytalem 2 razy czy to w złotówkach na pewno. Dla mnie to jest skandal. Strach z domu wychodzic.

#zalesie #gastronomia
Franco-Da-Vici - Mirki, ale te ceny poszli. Pozale sie moja historia. Pojechałem z żo...

źródło: comment_1594221968PvBgCthQKi2tlMl7gThePM.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Franco-Da-Vici Ja p------e 130zl napiwku który i tak pewnie trafia do właściciela a nie kelnera xD
Ja p------e robi się u nas taka patologia jak w USA że MUSISZ dać napiwek...

UIOK powinien się tym zająć w restauracji płacisz za jedzenie i przeniesie do twojego stolika a nie k---a serwis jak na weselu xD #januszebiznesu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@Franco-Da-Vici: nie wiem czy unpopular opinion, ale liczenie sobie 15zl za wodę w nawet najbardziej eleganckiej restauracji to rak jakich mało. Niech biorą dowolne kwoty za jedzenie które przygotowują i serwis, niech będzie że tu za elegancje można zapłacić. Ale za j----a wodę, przepraszam, Cisowianke Large, nie widzę żadnego uzasadnienia niż chęć rżnięcia ludzi którzy jak pójdą do takiego miejsca to czują się lepsi
  • Odpowiedz