Wpis z mikrobloga

Daily reminder, że pierwsza osoba w państwie to kłamca, tchórz i podnóżek szeregowego posła który bez znajomości pytań nie jest gotów do jakiejkolwiek rozmowy z oponentami.

Dodatkowo na opłacanym z Waszych podatków medialnym show, gdzie odpowiadał na pytania swoich funkcjonariuszy propagandowych i podstawionych statystów udających zwykłych Polaków przyznał, że jest antyszczepionkowcem.

#neuropa #4konserwy #polityka #duda #bekazdudy #bekazprawakow #bekazpisu
  • 10
  • Odpowiedz
@Haqim: typie, żyje w tym kraju 25 lat, więc po prostu stwierdzam fakt. Mi też się to nie podoba osobiście, ale nie mam z tego powodu poczucia smutku, ponieważ to zwyczajnie nic by nie zmieniło, poza tym, że byłbym smutny.
Kiedy było u nas normalnie według Ciebie?
  • Odpowiedz
Kiedy było u nas normalnie według Ciebie?

@Hissis: Normalniej, bylo za ktorychkolwiek rzadow wczesniej, nawet PiS 2005-2007. Ale skoro masz 25 lat, to mozesz tego nie pamietac. Typie.
  • Odpowiedz
@Hissis: Normalnie to nie bedzie jeszcze pare dekad, nie ma co sie ludzic. Zmiany psychiki spoleczenstwa nie zajda rewolucyjnie tylko ewolucyjnie, jak zawsze.

A chodzi mi tylko o to, zeby nie udawac ze to co sie od 2015 #!$%@? to jest normalne dla Polski, bo takich cyrkow zaden rzad nie odjebywal wczesniej. I tyle.
  • Odpowiedz
Normalniej, bylo za ktorychkolwiek rzadow wczesniej, nawet PiS 2005-2007. Ale skoro masz 25 lat, to mozesz tego nie pamietac. Typie.

@Haqim: typie, hold your horses. Nie "normalniej", tylko co najwyżej "mniej nienormalnie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz