Aktywne Wpisy

ciemny_kolor +55
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i
źródło: temp_file207856801175134109
Pobierz
stuparevic +1253
Jeżeli polajkujesz zdjęcie tego kebaba to kochasz Jezusa i święta a jeżeli pominiesz to zesrasz sie w gacie #takaprawda
źródło: temp_file4683883840813852535
Pobierz

Po ręcznym ustawieniu napięcia np. na 1.150V (przy 4.0GHz bez TurboBoosta) problem ustaje i procesor funkcjonuje bez zarzutu. 2h OCCT oraz OCCT Linpack + 30min AIDA64 + IPDT i nawet nie jęknie.
Spotkał ktoś się kiedyś z takim problemem i go rozwiązał bądź ustalił przyczynę?
#intel #procesory #komputery #pcmasterrace
źródło: comment_1594161866j9nVuki6GH5nPgk8bplf8Y.jpg
PobierzDziwi mnie mocno, że na stockowych zegarach takie cyrki się
@hrumque: przy Haswellach musiałeś być bardzo ostrożny, z uwagi na kondensatory blisko rdzenia. Pewna ręka :)
@bet730: owszem, ale wystarczy wpisać sobie oznaczenie procka w google i zdjęcia, i widać gdzie i jak są ułożone, nim zdejmiemy pokrywkę. Zresztą ja odcinam narożnikami, potem lekko po bokach dookoła, ale na przekątnych na narożnikach wcinam się na 2-3mm i podważam i odskakuje łatwiej niż z frugo.
@keton22: czekaj czekaj, mówisz o VCCIN? Dla VCore to napięcie zabójcze przecież.