Aktywne Wpisy
Piotrek7231 +103
#mecz #stadionowejedzenie #pilkanozna #jedzenie #ligagrecka
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Ocena
- 1 49.1% (665)
- 2 5.2% (71)
- 3 3.9% (53)
- 4 4.8% (65)
- 5 37.0% (501)
spinor +32
#usa nowa pani prezydent, a trump spędzi emeryture w pierdlu
Niewykształceni, niezamożni, prości. Wszystkie show na Polsacie/TVP (twoja twarz..., sylwester, kabarety) są robione pod taką klientelę, ma być prosta(cka) rozrywka. Chłop się za babę przebrał. Połaszą się na każdy socjal. Posłuchają proboszcza, choćby we wsi hulały plotki, że gwałci ministrantów. Upolitycznienie sądów, zniszczona reputacja na świecie? Panie, mnie to g---o obchodzi. Tusk kradł, Duda dał. W czym problem?
#bekazpisu #polityka #patologiazewsi #tvpis #duda
@Radek41: Nie to co rozrywka dla elit intelektu na wykopie czyli patostreamy Daniel Magical czy Kononowicz.
@Francisco_dAnconia: Trochę tak - bo to ja sponsoruje ich życie.
Wydaje mi się, że postrzeganie tak dużych grup społecznych jako gorszych ludzi nie jest dobrym kierunkiem rozwoju własnej tożsamości. A przynajmniej dla człowieka, który potrafi zrozumieć rzeczywistość, w której żyje.
Na takich właśnie podziałach bazują partie polityczne, które nie chcą przekonać do siebie sensownością swojego programu, tylko zbudowanymi podziałami pomiędzy
@Francisco_dAnconia: Po części masz rację - mam lepsze warunki, ale także mam chęć i zaparcie, by je wykorzystać. Widzę wśród swojego otoczenia ludzi, którzy także mają takie same warunki jak ja i im się po prostu nie chce.
Wiesz, nie miałbym problemu z tym, że ich sponsoruje gdyby nie to, że to oni
@Francisco_dAnconia: Masz mój miecz.