Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,

KRCZVSK +874
Chciałbym tylko powiedzieć, że tak wygląda prawdzie dobro. Ubrane jest w roboczy w kombinezon, stojące na tle śmieciarki. W pierwszej osobie opowiada o tym, jak walczyło ze złem.
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels

Swoją drogą jaki to komputer? Bo jeśli ten sam na którym działał wcześniej xp to raczej można zapomnieć o komfortowym przeglądaniu neta :<
@wylinialeLinoleum: ja to rozumiem tłumaczyłem, no ale ma być stary i już. Do otwarcia poczty czy przejrzenia allegro powinno wystarczyć. Zależy mi bardziej na bezpieczeństwie, bo przeglądarki na xp nie są aktualizowane od kilku lat.
@JezelyPanPozwoly: widziałeś jak allegro jest zasranem javascriptem? xd
Przetestuj mxlinux z livecd czy drukarka działa/
2. ew. mint z innym lżejszym środowiskiem graficznym.
3. bardzo dużo dobrego słyszałem o MXlinux na początek.
4. debian stable ale dla początkującego będzie wymagać pomocy przy instalacji i wstępnej konfiguracji, generalnie nie do zajechania i klasa sama w sobie, nie jest trudniejszy od minta czy ubuntu w codziennym użytkowaniu
@JezelyPanPozwoly:
Pora kupić nowy sprzęt gdyż teraz dystrybucje Linuksowe rezygnują z 64 bit i nawet Chrome już nie jest robione pod 32 bity
Komentarz usunięty przez autora