#kiciochpyta #android #tvip Mam ci ja programik na tablecie o nazwie IPTV, i w nim podobnież jest możliwość odtwarzania programów TV. Niestety te listy programów które znalazłem do tej pory nie działają. Owszem, pokazują całe multum programów, zarówno kodowanych jak i niekodowanych, ale za każdym razem po wybraniu jakiegokolwiek programu pokazuje się napis "Wystąpił błąd przy odtwarzaniu kanału". Coś z tym można zrobić? Znaleźć jakieś źródło "dobrych" plików m3u? W jaki sposób samemu można wyszukiwać i dodawać kanały TV?
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Mam ci ja programik na tablecie o nazwie IPTV, i w nim podobnież jest możliwość odtwarzania programów TV. Niestety te listy programów które znalazłem do tej pory nie działają. Owszem, pokazują całe multum programów, zarówno kodowanych jak i niekodowanych, ale za każdym razem po wybraniu jakiegokolwiek programu pokazuje się napis "Wystąpił błąd przy odtwarzaniu kanału".
Coś z tym można zrobić?
Znaleźć jakieś źródło "dobrych" plików m3u?
W jaki sposób samemu można wyszukiwać i dodawać kanały TV?