Aktywne Wpisy
AnalnyRozbojnik +144
Co za #p0lka xd
Wyobrażacie sobie, żeby żona Messiego, Ronaldo, albo Tomasza Adamka tak się prowadziła na insta xd Już nie mówię o filmach z tańcem erotycznym, ocieraniem się o potężnych Hiszpanow, czy spędzanie urodzin Roberta z trenerem tańca xd
Naprawdę bardzo szkoda mi Roberta.
Osiagnij gigantyczny sukces, jeden z największych sukcesów na ziemi, miej żonę polkę której nawet miliardy dolarów, bentleye, wille nie powstrzymają przed puszczaniem się xd
#annalewandowska
Wyobrażacie sobie, żeby żona Messiego, Ronaldo, albo Tomasza Adamka tak się prowadziła na insta xd Już nie mówię o filmach z tańcem erotycznym, ocieraniem się o potężnych Hiszpanow, czy spędzanie urodzin Roberta z trenerem tańca xd
Naprawdę bardzo szkoda mi Roberta.
Osiagnij gigantyczny sukces, jeden z największych sukcesów na ziemi, miej żonę polkę której nawet miliardy dolarów, bentleye, wille nie powstrzymają przed puszczaniem się xd
#annalewandowska
Larsberg +32
#!$%@? mnie to że bohaterką serialu Fallout będzie baba. Silna niezależna kobieta hehe już to widzieliśmy w The Last of Us 2 Tam były dwie główne bohaterki - też baby. I te baby mordowały chłopów o wiele większych i silniejszych często w zwarciu za pomocą broni białej co brzmi abstrakcyjnie. W prawdziwym świecie postapo taka delikatna baba zostałaby zgwałcona i zabita na miejscu. Ile jeszcze będą nam wciskać ten lewicowy syf? O
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Siemanko dziś miałem pierwsze spotkanie z #divyzwykopem no i generalnie fajnie było spodobało mi sie. W ogóle zaskoczyła mnie baaaardzo dziwna rzecz. Pomijam juz tam stres ze diva musiała zrobić atmosferę itd. Ja sam bym takiego goscia jak ja nie ogarnął to szacunek dla niej.. Nie była najpiękniejsza i najmłodsza ale była mega wyrozumiała miła i pomocna. Spięty zadyszany bo wchodziłem na 6 pietro. Napewno duzo pomogła viagerka 25,która rypłem z 10 minut przed spotkaniem.. No i tak zawsze 1wszy raz jak sie bawię sam jest mega szybki.
Dziś był no jak na mnie to długo nawet bardzo bo spokojnie koło 4minut+ z czego jestem bardzo zadowolony w sumie. Zawsze trenowałem by było dłużnej i fajniej. Zadne tam zabawy ręką tylko normalnie kulturalnie tzw starterem. Reka to jest lipa z zabawka całkiem inne doznania. No ale druga runda dochodzi do wejścia beniz in vedżajna czyli #prawiczek off. wszedł pani pyta jak lubię to mówię sprawdzimy od frontu. No i zrobiła taki masaż no i kilka ruchów i cholera jasna normalnie mnie bałem się ze złamie mega dziwne uczucie taki ciężar duzy i normalnie az hmmm trochę bolało? #!$%@? nagle zmiękł ( pewnie blokada psychiczna) nie mam pojęcia co sir stało ale jak już zmiękł to miałem wrażenie ze jak się zagiął ze złamać może.
Mega dziwna sprawa to tak jest podczas seksów czy kur#% jakiś defekt mam. Pani mówiła oooooj przytuliła mnie no i wiadomo pogadaliśmy sobie itd no mega fajnie spędzona godzinka za rozsądne pieniądze. No a jak widać jestem dziwnym i trudnym raczej przypadkiem ale będę wpadał na następna lekcje. Dała mi numer i mówi ze można sie umawiać z wyprzedzeniem. Bo to ze wszedłem zrobiono mi mega fajnego loda nie zmieniło mojej psychiki i nie sprawiło ze jestem kimś innym. Myślę jednak ze następnym razem z nią będzie mniejszy stres ze 5-6 spotkań i powine być ze mnie ludzie i pozbycie sie prawika :P No ale co z tym pisiorem to było co najmniej po prostu dziwne. No i trza bedzie poszukać sobie dziewczynę skoro z panna można tak fikać bez płacenia to kuuurde.
Jeszcze mnie zastanawia jak to jest szwagrowie jak są w pani i wiedzą ,że nie moga wytrzymac juz zaciskanie mięśnia pc nic nie daje to leja w gume normalnie czy mówią będę strzelał zejsz szybko.? Jak to wygląda w divovanku ?? Tak btw można się uzależni jak się komuś za mocno spodoba dlatego trza celować w dziewczynę. ot tyle nie czekac isc i robic swoje tylko warunek dobra diva lub sina psychika booo z tym rynkiem rożnie jest.
#sex #kobiety #roksa #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5eff84de15d9fcf7250f06db
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[===.....................................] 9% (20zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
?
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego trza się bawić ino jest okazja masz te 16 lat
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua