Wpis z mikrobloga

Ten sam @Print_Screen robiący laskę kucom, by Ci zagłosowali na Trzaskowskiego, jest tym samym Print_Screen'em, który publicznie deklarował poparcie Dudy, gdyby był w 2 turze z Bosakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

Hej #neuropa, to gdzie w końcu [ta moja kawka](https://www.wykop.pl/wpis/50397613/to-co-neuropa-jest-8-rano-#!$%@?-mi-po-kawke-/)? No chyba nie chcecie, żeby Duda wygrał, prawda? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

#konfederacja #bekazlewactwa #4konserwy #bosak #polityka
B.....e - Ten sam @PrintScreen robiący laskę kucom, by Ci zagłosowali na Trzaskowskie...

źródło: comment_1593796470oaJYabMXpCjZavApSJMv57.jpg

Pobierz
  • 19
@xVolR: Sugerowanie że PiS PO to nie jedno zło, tylko dlatego że PO nie #!$%@? konstytucji xDDD
A zresztą pewnie w przypadku PO też znajdzie się jakiś element jej łamania, więc daruj sobie.

jak ty nie rozumiesz, tego że w tych wyborach chodzi tylko o to żeby zabrać pisowi prezydenta, to pozdro

@xVolR: Ale ja to rozumiem. Tylko dlaczego naczelny neuropek Retard_Screen zadeklarował poparcie dla Dudy? W tym poście nie
@Back_Space: tak, bosak mowiacy o tym ze who uczy dzieci masturbacji to jest ktos. Bosak, ktory chce cenzury to jest gosc. Bosak, ktory sadzi ze sedzia ateista to cos niedopuszczalnego. No i Bosak, ktory wyje ze w Polsce multi kulti bo hindus w uber eats rozwozil jedzenie.
I ta wspolna partia z braunem co scigalby gatesa za covida. Nie, bosak to nie szur!
@xVoIR: Chlop nie za bardzo czai. Pewnie
@kasztanowcowiaczek: Ale ja nigdzie nie napisałem, że to nie szur - tylko że to najmniejszy szur z nich wszystkich. Największym jest Biedmem. A ten post nie tyczy się mnie, tylko osoby która OFICJALNIE zadeklarowała poparcie dla Dudy, więc serio daruj sobie dzieciaku.
@Back_Space: Sry, ale Bosak nie jest najmniejszym szurem. Mniejszym jest nawet Tanajno czy Żółtek. I #!$%@? z tym, że taki Żółtek #!$%@? by reprezentował nasz kraj, a Tanajno może lepiej ale pewnie miałby #!$%@? za bardzo. To jest inna kwestia. Sam miałbym dylemat między Dudą, a Bosakiem. Z jednej strony marionetka, która już dopuszcxała się patologii, więc strach pomyśleć o drugiej kadencji, w której może zrobić co chce. A Bosak samymi