Wpis z mikrobloga

@Barakun91: już wolę żeby przez Warszawę przechodziły parady gejów ( nie muszę w nich uczestniczyć ani oglądać) niż żeby patole znowu dostawały prezenty, które muszę finansować ja. Pragnę tylko przypomnieć, że raz w roku przez każde miasto przechodzi marsz przebranych w sukienki panów, którzy mają w zwyczaju gwałcić dzieci. Ten marsz to procesja Bożego ciała.
@Wowowowo: W procesji Bożego Ciała też nikt nie każe nikomu uczestniczyć,a mówienie że ty księża mają zwyczaj gwałcić dzieci jest co najmniej idiotyczny i zajeżdża lewacką antyklerykalną propagandą.Więcej nie odpiszę bo nie chcę dostać bana, kiedyś za jeden wpis krytykujący pe****w dostałem z automatu bana na 2 miesiące za "nawoływanie do nienawiści" xD Taka to wolność słowa tutaj panuje.
@Barakun91: A czy mówienie, że homosie czy inni tego typu to namawiają dzieci do tego czy owego to nie jest prawicowa skrajność? Albo, że marsze gejów robią z ludzi homoseksualistów? Znasz osobę, która miała żonę i dzieci i po tym co zobaczyła na paradzie równości pomyślała ,,ten homoseksualizm jest spoko zostanę od jutra gejem". Sorry ale z takim czymś jak orientacja seksualna się człowiek rodzi. Teraz jest ich więcej bo wiele