Aktywne Wpisy
BayzedMan +13
Wiecie co jest najśmieszniejsze w tym konflikcie?
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego
Mam szanse na dziewczynę z brzydka morda? #przegryw #pokazmorde
@cult_of_luna: myślę że każdy tutaj biegł na 60 metrów, to chyba obowiązkowe na w-fie w podstawówce, trzeba mieć oczy w dupie żeby pomyśleć że ta szklana półka jest na 5x większej wysokości. 60 metrów to się przebiegało w poniżej 8 sekund, 300 metrów w poniżej minuty, a jak patrzę na to zdjęcie to raczej
@cult_of_luna: Mówisz o przewyższeniu na zdjęciu OPa?
To faktycznie znasz się na rzeczy. Pionowych półtorakolometrowych ścian skalnych nie ma (nigdzie na świecie). ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aż sobie z ciekawości
@KEjAf: widzę że Ty się znasz. A do tego jesteś przekonany o swojej racji mimo że piszesz głupoty. Ale po kolei.
1)
OP napisał "szklany most o wysokości". Ani to most,
Jeśli ktoś byłby ciekawy jak tam trafić to zapraszam:
https://codeandtravels.com/adventure/gora-tianmen-brama-do-nieba/#Szklane_sciezki
I nie mam na myśli ekologów, tylko fanatycznych turystów górskich, którzy gardzą i plują na każdego kto nie jest "rasowym" turystą i nie je mchu i paproci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Możecie oponować, ale już się naczytałem, to są naprawdę agresywni ludzie wbrew pozorom.
mnie to nie ruszylo nawet
No to "od razu widzę bo byłem w górach i znam się na tym", czy "wyguglowałem i tyle (błędnie) znalazłem"?
To drugie. ( ͡° ͜
@KEjAf: tak, właśnie to. Widzę że na kadrze do "ziemi" jest więcej niż 300m. Znalazłem że jest ponad 1400m do dna doliny co też jest bliskie prawdy i to napisałem.
A mi nigdzie nie chodziło o TEN kawałek, nie pisałem o żadnej ścianie, ubzdurałeś coś sobie. Powtórzę się - napisałem że
A poprzednio chciałem tylko zwrócić uwagę na to że nie masz racji. Jeśli chcesz, możesz dalej myśleć że masz rację, to nie mój problem, jakkolwiek, nie masz jej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zwróciłeś uwagę OPowi, że na jego zdjęciu jest dużo więcej wysokości niż napisał, ja napisałem że OP jest zdecydownie
Ostatni raz... Napisałem dosłownie - na obrazku widać że to nie jest 300m (pokazałem że jest 600 w odpowiedzi do Twoich wywodów), a ta ścieżka jest prawie 1.5km powyżej dna
@KEjAf: #!$%@?, typie, zrozum. Ja nie porównuje tego mostu żeby pokazać różnice. OP pomylił obiekty. Szklany most o którym pisał to ten z drugiego obrazka, w tych samych górach i on rzeczywiście jest na wysokości 300m przewieszony.