Aktywne Wpisy
pieknylowca +276
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
g0blacK +329
Ciekawe czy gdzieś tam w środku mają świadomość tej #!$%@? w jakiej są. Czy siedząc w hotelu, albo robiąc 50 zdjęć jakiejś przystawki za 7euro i będąc 16 w kolejce do zrobienia sobie zdjęć w wypożyczonym samochodzie, przychodzi refleksja? Czy oni sobie nawzajem są w stanie spojrzeć w twarz? Czy zdają sobie sprawę jakimi odpadami społecznymi są, którzy poświęcili często najbliższe znajomości i pieniądze rodziny, żeby świadomie robić z siebie debila w
Sasin : #!$%@?ł 70 mln na wybory widmo i nic mu się nie stało
PiS PO jedno zło!
#konfederacja #bekazprawakow #wybory
@Windows98: Dokładnie, więc to dobitnie pokazuje jak debilnym pomysłem ze strony PO było kastrowanie OFE.
@maad: Ja cięrpię dolę, ileż razy można przerżnąć wybory bredząc o bombelkach, ośmiorniczkach i zegarkach? To jest jakaś mania masochistyczna.
@maad: A ja myślę i jestem przekonany, że mam rację, że ludzie głosujący za PiSem tego tematu właśnie nie poruszją (chyba, że masz konkretny przykład, ale śmiem wątpić), bo wiedzą, że PiS dokańcze "reformę" OFE zapoczątkowaną przez PO i bijącą przede wszystkim w "zagraniczne koncerny". Krytyka kastracji
Nie pozdrawiam.
Wprowadzenie OFE bez podwyższenia składek na ZUS to był bandytyzm bo nagle do i tak obciążonego budzetu ZUS dorósł pasożyt jeszcze uszczuplajacy tą składkę co jak się po 10 latach okazało nie daje nic w zamian, bo koszty funkcjonowania
1. Kłamiesz.
2. Nieczytasz tego co wrzucasz.
Troll czy pożyteczny idiota?
@Tasde: "może", cały czas tylko "może". Ależ to był zajebisty błąd bo zraził do PO elektorat wolnorynkowy, dając jednocześnie kasę i wymówki na kolejne okrajanie OFE jeszcze większym populistom z PiS. Jakoś im pieniędzy nie zabrakło. A na Wypoku co chwila widzę wpisy jak to z tym OFE i PO to nic się nie
I - na logikę - czy miałoby to sens, gdybym sam pisał, że "PO ukradło" i dołączał link przeczący/wyjaśniający tę kwestię?
I kto tu jest trolem/idiotą?