Aktywne Wpisy
Opad4991 +254
Siema nocna.
Właśnie siedzę przy ojcu który powoli umiera w stanie agonalnym. Zmiana warty z matką o 2:00 w nocy. Dajcie plusa na pocieszenie.
Właśnie siedzę przy ojcu który powoli umiera w stanie agonalnym. Zmiana warty z matką o 2:00 w nocy. Dajcie plusa na pocieszenie.
Czy nie ma jakichś ograniczeń np. jeśli w ciągu roku/dwóch dana osoba nie była w PL to nie może głosować??
Na ten moment to wygląda tak, że ludzie mają często #!$%@? na ojczyznę, a będą decydować kto nami będzie "rządzić".
#wybory #emigracja
Czy to tak ciężko zrozumieć
Komentarz usunięty przez autora
@xewep10: Nie mają, głosowanie to zawsze trochę kłopotu, więc skoro to robią to im zależy.
Moje zdanie, specjalistą nie jestem
weź pod uwagę że gdyby ludzie na emigracji przestali nagle przesyłać zarobione pieniądze do kraju, to już dawno by to wszystko pie$dolło z hukiem.
@jakisnick4: Po 1. w jednym z komentarzy pisałem, że oczywiście nie wrzucam wszystkich emigrantów do jednego worka.
Po 2. dodając ten wpis miałem na myśli przede wszystkim osoby, które po prostu wynieśli się na stałe i nie myślą o powrocie.
Podam Ci przykład chociażby mojego wujka, który od wielu lat siedzi
Komentarz usunięty przez autora
@xewep10: Czy ich głosy dały komuś większość parlamentarną albo fotel prezydenta?
Kolejna wtopa, gdzie
Naucz się czytać ze zrozumieniem i nie dokładaj swoich teorii do moich wpisów czy wypowiedzi. Elo
Zabranie rodowitemu polakowi prawa glosu to, to samo co robic ograniczenia. Nie wazne gdzie jest, ma prawo i tyle.